Kahve seviyormusunuz?

Kahve sevenler ve sevmeyenler haydi sandık başına.

• Seviyorum

Oylar: 25 59.5%
  • Sevmiyorum

Oylar: 4 9.5%
  • İkramı reddetmem içerim ama sevmem.

Oylar: 11 26.2%
  • İkram etmeseler döve döve alırım kahvelerini.

Oylar: 2 4.8%

• Oy kullanan toplam üye
    42

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,311
Ağalar ben şuana kadar öyle dükkanlarda satılan Maccofe sütlü, Nescafe 3in1 felan içmeyi severdim.
Şu acı kahve içen arkadaşlarım Öve öve ikram ettiler kaç kez ama ondan sonra tüm kahvelere nefret ettim sayılır.

Yok abi acı bi kere, içemiyorum sevemiyorum bu illet içeceği, mecburmuyuz sizin övgülerinizi dinlemeye? Binbir derde şifaymış bilmem ne geçin bunları. Sadece içtikleri şeyi kötülememek adına öve öve bitiremiyorlar.

Ne zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum. Bakalım yalnız mıyım?

İkram ederlerse içerim saygısızlık olmasın diye ama hiç sevmem. Oyumu attım sizide görelim.

çaya alıştık çocukluktan beri sonradan kahve içince bir acayip geliyor , nasıl içiyorlar sorunuza ise kötü bir örnek olacak ama sigara içen insanlar ilk başta sevmez sonradan tadı güzel gelir ya öyle olabilir

Acı kahve içen kişilerde genelde psikolojik açıdan eziklik oluyor. Yalnız dikkat edin burada kahveye laf etmiyorum sadece bu kahveyi tercih eden insanların çoğu ezik psikolojisiyle yaşadığından bir şeyin saf ve alışılmışın dışında ki halini tercih ettiklerinde kendilerini marjinal görüyorlar ülkenin sol kesimi gibi :D Normal insanlar ise genelde ağız tadı ve içtiğin içeceğin içeriğinin vücuda zararı/faydası açısından bakar mevzuya. Ben acı kahve içersem vücuda faydası ve katkısı için içerim tadı için değil. Tadını öven adam az önce bahsettiğim gruba girenlerden oluyor genelde. Diğerlerini ise tadı için içerim ama dediğim gibi vücuduma yağ kazandırıyorsa ve sağlıksızsa sadece yılda 3-5 defa en fazla içerim o da öylesine lezzet amaçlı. Ama öyle kahve içmeden duramam bi kahve içeyim kendime geleyim yok canım kahve çekti falan ben böyle biri değilim keyfi içerim.

çaya alıştık çocukluktan beri sonradan kahve içince bir acayip geliyor , nasıl içiyorlar sorunuza ise kötü bir örnek olacak ama sigara içen insanlar ilk başta sevmez sonradan tadı güzel gelir ya öyle olabilir
Abi kaç kez kahve içtim.
Övdükleri şeyin güzel tatlı olmasını bekliyor insan bi anda acı tadınca hayallerim yıkılıyor.

Yok bu sütlü, bilmem köpüklü, Acı laaa Acııı anlayın artık 🤣 🤣 🤣

Abi kaç kez kahve içtim.
Övdükleri şeyin güzel tatlı olmasını bekliyor insan bi anda acı tadınca hayallerim yıkılıyor.

Yok bu sütlü, bilmem köpüklü, Acı laaa Acııı anlayın artık 🤣 🤣 🤣
ben dayımlara ziyarete gidince mecburiyetten içtim damak tadı gg beynim de eridi biraz tam sarhoş oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acı kahve içen kişilerde genelde psikolojik açıdan eziklik oluyor. Yalnız dikkat edin burada kahveye laf etmiyorum sadece bu kahveyi tercih eden insanların çoğu ezik psikolojisiyle yaşadığından bir şeyin saf ve alışılmışın dışında ki halini tercih ettiklerinde kendilerini marjinal görüyorlar ülkenin sol kesimi gibi :D Normal insanlar ise genelde ağız tadı ve içtiğin içeceğin içeriğinin vücuda zararı/faydası açısından bakar mevzuya. Ben acı kahve içersem vücuda faydası ve katkısı için içerim tadı için değil. Tadını öven adam az önce bahsettiğim gruba girenlerden oluyor genelde. Diğerlerini ise tadı için içerim ama dediğim gibi vücuduma yağ kazandırıyorsa ve sağlıksızsa sadece yılda 3-5 defa en fazla içerim o da öylesine lezzet amaçlı. Ama öyle kahve içmeden duramam bi kahve içeyim kendime geleyim yok canım kahve çekti falan ben böyle biri değilim keyfi içerim.
ateist veletlerin kendini farklı olunca ultra havalı zannetmesi bir örnektir mesela

Türk kahvesinden bahsediyorsun sanırım, kırk yıl içmesem aramam aklıma gelmez sevmem de, ama içmeyi gerektirecek ortam olursa veya birini sırf kırmamak için kişiye bağlı olarak değişir içebilirim. Onun dışında yapıp veya alıp içmem.

ben dayımlara ziyarete gidince mecburiyetten içtim damak tadı gg beynim de eridi biraz tam sarhoş oldum
Yalnız değilmişim iyi hissettim kendimi biraz. Arkadaşlarımı kırmiyim diyorum ama gel iki lafın belini kırarız felan derken adamları incitmekte istemiyorum.

Geçen siz gidin ben kendime enerji içeceği alıp geliyorum dedim kıl payı yırttım :D
Hem acı, hemde Ateş pahası. Afedersiniz Sal@k mıyım ben?

2 nescafe ve 500ml su şişesi çalkalayarak içiyorum. onun dışında kahve bilmiyorum

Valla nişanda nasıl içeceğim diye düşünüyorum bu yaşta sırf o kahve yüzünden evlenmemeyi bile göze alırım

Valla nişanda nasıl içeceğim diye düşünüyorum bu yaşta sırf o kahve yüzünden evlenmemeyi bile göze alırım
Sınav o sınav 🤣

Edit-- Polat Alemdarın sorgusu vardı ya beyin okuma aşısı yapıyordular.

Aslında 1 acı kahve yeterdi tüm bildiklerini anlatması için 🤣

belki yaşımdan dolayı.Bilmiyorum.Fakat Kremalı Ice Mocha mükemmel bir soğuk kahve.Sıcak kahve neredeyse hiç içmem.Belki Fındık mı emin değilim bir tane kuruyemiş var onun aromasının olduğu bir kahve var ki o kahve çok güzel

fındıkmış hocam

belki yaşımdan dolayı.Bilmiyorum.Fakat Kremalı Ice Mocha mükemmel bir soğuk kahve.Sıcak kahve neredeyse hiç içmem.Belki Fındık mı emin değilim bir tane kuruyemiş var onun aromasının olduğu bir kahve var ki o kahve çok güzel

fındıkmış hocam
Damak tat zevkleri farklıdır saygı duyarım fakat acı işte abi ıyyyy söleme 😁

Geri