melkor0x3d
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
tam bütçem 42k var mı güzel bir toplama önerebileceğin
Ekran KartıBütçe sınırsız. Nasıl bir sistem önerirsiniz?
Hocam şuna bir yardım edebilir misiniz rica etsem bu hafta almam gerekiyordatam bütçem 42k var mı güzel bir toplama önerebileceğin
Ortalama senin fiyatlara gelir monitör çıkıncaHocam şuna bir yardım edebilir misiniz rica etsem bu hafta almam gerekiyorda
Asus PRIME A520M-K DDR4 S+V+GL AM4 bu anakartı kullanıyorum ve elimde 4060 var işlemcim r5 5600 işlemcimi yükseltmek istiyorum yeni işlemci alıyımı yada direk sistemi satıp 7500f li ddr5 sistem mi alayımBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.
35 k ddr5 1080p de darbogaz yapmayacak toplar misin? @Jill ValentineEkran Kartı
İşlemci
Soğutucu
Anakart
![]()
MSI MEG X870E Godlike AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI MEG X870E Godlike AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ram
SSD
Kasa
Güç Kaynağı
MonitörMonitor dahil 70kya sistem önerir misin
MSI B650 gaming plus wifi anakart(satın aldım)Monitör
Ekran Kartı
İşlemci
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Soğutucu
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Anakart
![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.550,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ram
SSD
Kasa
Güç Kaynağı
![]()
FSP VITA GM 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı Güç Kaynağı (VITA-850GM)
Yarının zorlu güç gereksinimleri için tasarlanan bu PSU’lar, ATX 3.1 ve PCIe Gen 5.1 spesifikasyonlarına göre maksimum toplam güç tüketimi desteği sunarak gelecekteki donanım yükseltmelerinde en…www.gaming.gen.tr
Monitöröncelikle bu konuyu açtığın için çok teşekkür ederim tavsiyen doğrultusunda 5 yıldır hayal ettiğim pc toplucam bana 100k (monitor dahil) uyumlu pc toplarmısın
9600X.MSI B650 gaming plus wifi anakart(satın aldım)
Rtx 5070 ekran kartı (satın aldım)
Patriot Viper 6000 MHz cl30 2x16 ram(daha almadım Alicam)
Rajintek ponos ultra ms4 kasa(satın aldım)
Corsair rme750w 4300tl lik Gold psu(daha almadım Alicam)
Kingston nv3 1tb SSD(satın aldım)
İşlemci önerir misin şu an 1080p monitör kullanıyorum ama 2k ya geçeceğim 9k bütçem var işlemci için
17 18 bin sistem önerir misiniz? oyunlar içinBütçenizi ve kullanım amacınızı söyleyin, ona göre sistem önereyim.