16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

Evet 12 pro max arkadaş çok ısrar etmişti bi denedimde yok

Hocam nasıl kullanıyorsunuz biraz ona da bağlı birde ne zaman şarja taktığınızdan bağlı

Akşam yatmadan doldurup bırakırsanız gece yine biraz boşalıyor %85 den %80lere filan düşüyor benimkide
wifi veya mobil veriyede bağlı biraz @şahin doğan hocam söylemişti
hocam ben cihazı yoğun kullanıyorum geneled çoğu işim bunda dönüyor sabah dün akşam yüzde 70 di sabah kaltım 61 olmuş şuan 44
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet 12 pro max arkadaş çok ısrar etmişti bi denedimde yok
o zaman cidden beğenmemişsin her ürün herkese hitap etmiyor

hocam ben cihazı yoğun kullanıyorum geneled çoğu işim bunda dönüyor sabah dün akşam yüzde 70 di sabah kaltım 61 olmuş şuan 44

Poco f6 var şuan iyiki almışım cidden güzel cihaz

Hiç kullanmadan %9 düşmüşse sanki biraz çok geldi bana

Ayarlardan arkaplan kullanan gereksiz uygulamaları filan kapatın isterseniz.

Çok tavsiye etmem ama 60hz kullanmayı kabulde ederseniz ayarlardan yine karehızı düşürebilirsiniz

oyunları pcden oynarım

normalde xiaomi en üst düzey fiyat performans cihazlardır fakat şu lanet yazılımda hala sıkıntı var hyperos
3 ghz işlemci var ama hayla donmalar takılmalar oluyor samsung ve iphone bu yönden iyi takılmalar olmuyor

xiaomi samsung apple bu markaların üst düzey çoğu telefonlarını kullandım tek beğenmediğim kısmı pil geri özellik olarak iphone kullanmadan anlayamayacaksın maalesef
Demek ki düzgün kullanamamışsın android telefonlarda olan özelliklerin yarısı apple telefonlarda yok. Özellikle samsung cihazlarda her şey var.

selam beyler 16 pro aldım %20 - %80 arası kullanıyorum ve pili su gibi gidiyor ne yapmam lazım
wifi bağlıysa sürekli cihaza ev işyeri gibi wifi aramayı açın mobil veriyi kapatın uçak moduna alın inanılmaz farkediyor
bir de arka planda yenile var orda da gereksizleri kapatın
düşük güç modunda sakın kullanmayın

Demek ki düzgün kullanamamışsın android telefonlarda olan özelliklerin yarısı apple telefonlarda yok. Özellikle samsung cihazlarda her şey var.
zamanında s21 ultra kullandım ve tanıdıkta s23 ultra var cihazı emanet bile kullandım ios karşısında androidi sevmiyorum fakat özellik olarak haklısınız tabiiki samsungda daha fazla özellik var ama android cihazların herzaman güvenlik açığı var. ve bazı özelliklerde samsungda yok

wifi bağlıysa sürekli cihaza ev işyeri gibi wifi aramayı açın mobil veriyi kapatın uçak moduna alın inanılmaz farkediyor
bir de arka planda yenile var orda da gereksizleri kapatın
düşük güç modunda sakın kullanmayın
Hiç kullanmadan %9 düşmüşse sanki biraz çok geldi bana

Ayarlardan arkaplan kullanan gereksiz uygulamaları filan kapatın isterseniz.

Çok tavsiye etmem ama 60hz kullanmayı kabulde ederseniz ayarlardan yine karehızı düşürebilirsiniz
arka planlar kapalı 60hz kullancaksam neden pro aldım gider düz 16 alırdım :kekw::kekw::):)

zamanında s21 ultra kullandım ve tanıdıkta s23 ultra var cihazı emanet bile kullandım ios karşısında androidi sevmiyorum fakat özellik olarak haklısınız tabiiki samsungda daha fazla özellik var ama android cihazların herzaman güvenlik açığı var. ve bazı özelliklerde samsungda yok
Güvenliği yiyim kim ne yapacak benim bilgilerimi zaten Tr vatandaşlarının hepsinin bilgileri internette var.
Önemli biriysen her türlü verin alınır zaten ister iphone kullan ister x marka telefon istersen tuşlu telefon.

Güvenliği yiyim kim ne yapacak benim bilgilerimi zaten Tr vatandaşlarının hepsinin bilgileri internette var.
Önemli biriysen her türlü verin alınır zaten ister iphone kullan ister x marka telefon istersen tuşlu telefon.
bu konuda haklı değilsiniz android kullanırken internetteki bir linke bile tıklamak korku verdi bana ios kapalı kutu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,353
Üyeler
184,775
Son üye
Annieee
Geri