- Reaksiyon skoru
- 282
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kazık ama olsun giren babama giriyori3-9100f 2000tl ikinci elle 1400 e alırsın yani biraz kazık
hayırlı olur inşallah
Eyw burada
Kazık ama olsun giren babama giriyori3-9100f 2000tl ikinci elle 1400 e alırsın yani biraz kazık
hayırlı olur inşallah
Oda dogru simdi bisey diyemedim, yinede ben forumdakilere sordum fiyati asiri pahaliymis falan dersen inanabilir belkiAbi napayım aile 2 seçim hakkı sundu bende dedim bak baba dedim bunu almıyalım toplarız daha iyisini kabul etmedi ya bunu alırsın yada pc yok dedi yani ne yapayım.
hacı yazı bekleseydin ben anakart ram ve işlemci satcaktım elimdekileri 3800 tl ye sana bırakırdımKazık ama olsun giren babama giriyorben uyardım dedim daha iyisi toplanır dinlemedi alsam bunu alırım dedi mecbur
Eyw burada
Babam bilgisayarcı ne derse kabul ediyor sanki o üretmiş o kasayı dinletemem yani.Oda dogru simdi bisey diyemedim, yinede ben forumdakilere sordum fiyati asiri pahaliymis falan dersen inanabilir belki
okey oyle diyosanBabam bilgisayarcı ne derse kabul ediyor sanki o üretmiş o kasayı dinletemem yani.
iyi git al, sanki para benden çıkıyor dolandırılacak sensin de bak nasıl vazgeçiyor. para kolay kazanılan bir şey değil. 5k parayı çöpe atmış olacaksınız.Babam bilgisayarcı ne derse kabul ediyor onun için sanki o üretmiş o kasayı dinletemem yani.
Napayım peder beye anlatım dedim bak bu kötü 2. elden çok daha iyisi toplanır kabul etmediiyi git al, sanki para benden çıkıyor dolandırılacak sensin de bak nasıl vazgeçiyor. para kolay kazanılan bir şey değil. 5k parayı çöpe atmış olacaksınız.
Elimdeki pc gidici zor açılıyor bozulur yani 2 aya5kya bunu almaktansa elindeki bilgisayarla idare etmek daha mantıklı arada bi fark olmayacak bi de bu bilgisayar birkaç ay sonra sana yetmediğinde bi şeyleri değiştirmek istediğinde bizi kazıklattın muhabbetine gidecek iş. Bu iş sadece satıcıya yarar
720p youtube izliyeceğim minecraft oynuyacağım yaniO sistemi aldığında napacaksın çok merak ettim ?
Windows solitaire yada mayın tarlası mı hedef ?
Sonuçta para babamdan çıkıyor diyorsun ama hiçbir işine yaramayacak bu sisteme para verdirme. Market alışverişi yaptır daha iyi.