Rica ederim, m butonu ve dpadin altına bastığınızda azalıyor titreşim belki yanlışlıkla değmişsinizdirvibration leveller 0 a düşmüş hocam daha öncede yükseltmiştim halbuki ama hata yaptım veya kaydolmadı galiba teşekkür ederim ilginiz için.
Rica ederim, m butonu ve dpadin altına bastığınızda azalıyor titreşim belki yanlışlıkla değmişsinizdirvibration leveller 0 a düşmüş hocam daha öncede yükseltmiştim halbuki ama hata yaptım veya kaydolmadı galiba teşekkür ederim ilginiz için.
olabilir hocamRica ederim, m butonu ve dpadin altına bastığınızda azalıyor titreşim belki yanlışlıkla değmişsinizdir
Hocam tam daire çevirin yavaşca kenarlara değerek, eliniz hareket etmiştir bende ikisi de 0.1olabilir hocam Alıntıyı görüntüle
şu testte sağ şeyi çevirince %1 çıktı nedendir
hocam eğer tam o noktada bastırırsam 0.1 oluyor ama eğer yavaşça normal şekilde yaparsam tam en uç kısım boş kalıyor gibi bir şey galiba %1 civarında dolanıyor o zamanHocam tam daire çevirin yavaşca kenarlara değerek, eliniz hareket etmiştir bende ikisi de 0.1
Kenara tam değerken aynıysa sorun olmaz ama gene de kendi uygulamasından test edin istersenizhocam eğer tam o noktada bastırırsam 0.1 oluyor ama eğer yavaşça normal şekilde yaparsam tam en uç kısım boş kalıyor gibi bir şey galiba %1 civarında dolanıyor o zaman
cyclone 2 yi diyorsanız hocam amazondan aldım www.amazon.com.tr/GameSir-Cyclone2-Controller-kumandası-kablosuz/dp/B0DCZKYFST/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3GKEBDZZLUGME&dib=eyJ2IjoiMSJ9.8eEWB6xBEVRY38KQ6nYPkMFC5tScuhbBstKLmKvTM_P-8pzyTxp1SDuKuhOcmVaUkV2OSXjlLyBbyY96qhTuhtDaE_DnhmhJ2RnlNzFdSbKHVxHNhBtE0gn5kO3_uwu1ivwNIJE7mVdwtvh9mGRz6jnMI0d1Iz0aeX-li1tF_kS_BOPxTpkalGQN-aGy0W5ypEu9MjXlQvxnGTzc0PjpgW19qc2aOIA9GK9rqoPV4AKxgz_9vvoR6aiEtTGUb8dElVuGCA5LrXmf5qOPHl0QpmEbcqV9twBkkZlF_ma0Kcs.ghqVjWbuW3HBIzdcyKALrUi1qQaJRoVq02bcynPseSU&dib_tag=se&keywords=cyclone+2&qid=1744221612&sprefix=cyclone+2%2Caps%2C128&sr=8-1link paylaşır mısınız nerden aldınız, pc de xbox kontroller kullanıyorum, arada xboxa geçiyorum, bu kol xboxa bağlanmaz heralde
xboxa bağlanır mı , orijinal kolla beraber oynanır mı yanicyclone 2 yi diyorsanız hocam amazondan aldım www.amazon.com.tr/GameSir-Cyclone2-Controller-kumandası-kablosuz/dp/B0DCZKYFST/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3GKEBDZZLUGME&dib=eyJ2IjoiMSJ9.8eEWB6xBEVRY38KQ6nYPkMFC5tScuhbBstKLmKvTM_P-8pzyTxp1SDuKuhOcmVaUkV2OSXjlLyBbyY96qhTuhtDaE_DnhmhJ2RnlNzFdSbKHVxHNhBtE0gn5kO3_uwu1ivwNIJE7mVdwtvh9mGRz6jnMI0d1Iz0aeX-li1tF_kS_BOPxTpkalGQN-aGy0W5ypEu9MjXlQvxnGTzc0PjpgW19qc2aOIA9GK9rqoPV4AKxgz_9vvoR6aiEtTGUb8dElVuGCA5LrXmf5qOPHl0QpmEbcqV9twBkkZlF_ma0Kcs.ghqVjWbuW3HBIzdcyKALrUi1qQaJRoVq02bcynPseSU&dib_tag=se&keywords=cyclone+2&qid=1744221612&sprefix=cyclone+2%2Caps%2C128&sr=8-1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
link neden böyle bilmiyorum amazon olduğundan herhalde giremezseniz linke direkt amazona cyclone 2 yazın çıkar zaten
valla hocam diğer kısımlarda beyaz nokta dışarı çıkıyor azda olsa tam o yerde çıkmıyor aynı şekilde yaptım ikiside aynı derecede ama eğer biraz aşağı doğru bastırırsam orasıda azcık dışarı gidiyor tam o son kısmı görmüyor falan anlamadım bilgim yok daha doğrusuKenara tam değerken aynıysa sorun olmaz ama gene de kendi uygulamasından test edin isterseniz
xboxa bağlanmaz galiba hocam çok bilgim yok ama öyle bir şey yazmıyor ben sadece pc için aldımxboxa bağlanır mı , orijinal kolla beraber oynanır mı yani
Xboxta kullanılmaz. Ama xbox için kablolu bir kol isterseniz gamesir kaleid öneririm. Kablosuz ise 8bitdo ultimate xbox versiyonu güzeldir. Hepsi xbox lisanslıxboxa bağlanır mı , orijinal kolla beraber oynanır mı yani
Evde tekrar bakayım hocamvalla hocam diğer kısımlarda beyaz nokta dışarı çıkıyor azda olsa tam o yerde çıkmıyor aynı şekilde yaptım ikiside aynı derecede ama eğer biraz aşağı doğru bastırırsam orasıda azcık dışarı gidiyor tam o son kısmı görmüyor falan anlamadım bilgim yok daha doğrusu
linklerini paylaşır mısınızXboxta kullanılmaz. Ama xbox için kablolu bir kol isterseniz gamesir kaleid öneririm. Kablosuz ise 8bitdo ultimate xbox versiyonu güzeldir. Hepsi xbox lisanslı
Evde tekrar bakayım hocam
linklerini paylaşır mısınız
tamam hocam eğer sıkıntılı bir olaysa veya büyüyecekse problemi iade edeyim ona göreXboxta kullanılmaz. Ama xbox için kablolu bir kol isterseniz gamesir kaleid öneririm. Kablosuz ise 8bitdo ultimate xbox versiyonu güzeldir. Hepsi xbox lisanslı
Evde tekrar bakayım hocam