Çözüldü✓ Maksimum 3.5 civarında gamepad önerisi

Bu da güzel bir kontrolcü lakin cyclone 2 daha iyi şu an bundan. Gene de xbox konsolu olanlar için 9. nesil gamepadden fersah fersah önde bir kol. Bunun ultimate 2 versiyonu geliyor yakında Türkiye'ye o da bayağı sağlam bir kol, benim hoşuma gitti
2 versiyonu 3 den dahamı iyidir hocam 2 tane cyclone 2 siparişi geçtim valla çok hoşuma gitti ürün kardeşim için bile aldım

2 versiyonu 3 den dahamı iyidir hocam 2 tane cyclone 2 siparişi geçtim valla çok hoşuma gitti ürün kardeşim için bile aldım
Hocam o 3 değil, 3 bağlantı seçeneğinden dolayı saçma bir isim verdikleri için sanki ultimate 3 müş gibi duruyor. Aslında o da düz ultimate

Bt bağlantısını ds modunda yapıyoruz xinputra olmuyor, gamesir butonu ve b'ye basarak aç kolı
peki hocam şu r ve l tuşlarına basınca neden logo kısmı kırmızı yanıp sönüyor sadece rt tuşunda olmuyor galiba bu olay nedeni nedir acaba 2. gamepadde de sadece l tuşlarında oluyor yanıp sönme ayrıca şimdi benim masam küçük 2 gamepadi aynı şarj standıyla kullansam sıkıntı çıkarır mı?

peki hocam şu r ve l tuşlarına basınca neden logo kısmı kırmızı yanıp sönüyor sadece rt tuşunda olmuyor galiba bu olay nedeni nedir acaba
Hocam sanırım turbo açmışsınız kapatmak için m tuşuna 2 kez basın
ayrıca şimdi benim masam küçük 2 gamepadi aynı şarj standıyla kullansam sıkıntı çıkarır mı?
Yok yok çıkarmaz uyumlu sonuçta ikisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi tane redmagic kontrolcü var adamlar daha kötü bi cyclone 2 yağıp için daha pahalıya satıyorlar şarj standı uygulaması falan birebir aynı hatta ikisinin uygulaması birbirlerini sanki kendi gamepadleri gibi tanıyor. Onları bile birbirinin şarj standına koyunca sorun olmuyor sıkıntı çıkmaz yani

Hocam sanırım turbo açmışsınız kapatmak için m tuşuna 2 kez basın

Yok yok çıkarmaz uyumlu sonuçta ikisi

Bi tane redmagic kontrolcü var adamlar daha kötü bi cyclone 2 yağıp için daha pahalıya satıyorlar şarj standı uygulaması falan birebir aynı hatta ikisinin uygulaması birbirlerini sanki kendi gamepadleri gibi tanıyor. Onları bile birbirinin şarj standına koyunca sorun olmuyor sıkıntı çıkmaz yani
bir koldaki titreşim şuan çalışmıyor hocam bi kombinasyon varmı bunun için

Bluetoothla bağladıktan sonra mı
yok hocam direkt böyleydi galiba ilk birini açtım kullandım çalışıyordu titreşimi sonrasında birinde çalışmadığını fark ettim belki kendim kapatmışımdır falan yanlışlıkla diye sordum

yok hocam direkt böyleydi galiba ilk birini açtım kullandım çalışıyordu titreşimi sonrasında birinde çalışmadığını fark ettim belki kendim kapatmışımdır falan yanlışlıkla diye sordum
Uygulamasına baktınız mı, belki kapanmıştır yanlışlıkla

1000128516.jpg

Son düzenleme:
Geri