Bende çok uzun süre araştırdım önümüzde ki ay almayı planlıyorum şuan için segmentinin en iyisi olarak insanlar Dell Allianware AW2725DF'yi öneriyor ve bende o monitörde karar kıldım zaten. Çok büyük bir kesim OLED monitör kullanmanın çok büyük bir zevk olduğunu ve bir daha diğer panellere sahip ekranların kullanılamayacağını söylüyor. Bu monitörlerin en büyük sıkıntısı OLED yanması denilen durumun gerçekleşmesi, uzun süreli aralıksız kullanımda ve yüksek parlaklıkta maalesef bu kötü olay gerçekleşebiliyor ve mecburen servise göndermeniz gerekiyor. Üst segment OLED monitörlerin hemen hemen hepsinde panel yenileme diye bir özellik mevcuttur, mesela benim almayı düşündüğüm modelde 4 saatte bir panel yenileme yapılması tavsiye ediliyor. Ek olarak şu konuda sizi uyarmak istiyorum hocam, öncelikle monitörü alacağınız platform mümkünse Amazon olsun, çünkü diğer alışveriş platformlarında, bir sorun çıkması halinde iade etmek istediğinizde ciddi sorunlar yaşatıyor. Ve alacağınız monitörün teknik servis hizmetini iyice araştırın, çünkü panel yanması gibi durumalarda her ne kadar 2-3 yıl panel yanma garantili olsada kullanıcı hatası deyip size geri gönderebiliyorlar, o yüzden teknik servisi iyi olan bir markadan almanızı tavsiye ederim, bahsettiğim Dell Allienware AW2725DF hakkında bu konuda bir çok olumlu yorum gördüğüm için tercih etme sebeplerinden biri oldu.
Bu monitörüde bi araştırmanızı tavsiye ederim. Şimdiden hayırlı olsun.