TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Wincredit sayfasından %4 ile oluşturduğunuz siparişi mi iptal ediyorsunuz. Tam olarak ne yapmak gerekiyor 60 jeton istediğinde?
sipariş geçtiğinde zaten sana %6 jeton veriyo 30dkk içinde kullan diye. O sırada %4 ile oluşturduğun siparişi iptal edip tekrar satın alırsan %6 kredi ile alırsın

Az önce 700tl veren kampanya kısmında 1095 sınır varken 1170tllik ajazz klavyeyi sipariş geçme kısmına geldim yanlışlıkla çıktım birdahada giremiyorum keşke o zaman verseydim

sipariş geçtiğinde zaten sana %6 jeton veriyo 30dkk içinde kullan diye. O sırada %4 ile oluşturduğun siparişi iptal edip tekrar satın alırsan %6 kredi ile alırsın
Aga eyvallah cansın

@valhalla hocam 600 kredi için sipariş geçmek mantıklı mı sizce
Kişiye göre değişir bir tercih dostum.. Ben şahsen acil ihtiyaç oluşmadıkça tercih etmiyorum..
Neticede 600 TL kredi almak için 1000 TL lik alışveriş yapıp + 600 TL (minimum) vergi ödemek mi?
Yoksa 1000 TL kredi almak için 1000 TL lik alışveriş yapıp + 600 TL (minimum) vergi ödemek mi?
Düşünüyorum o halde varım, cogito hergasum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce 700tl veren kampanya kısmında 1095 sınır varken 1170tllik ajazz klavyeyi sipariş geçme kısmına geldim yanlışlıkla çıktım birdahada giremiyorum keşke o zaman verseydim
Hangi kampanya?
Kısayol kodu varsa paylaşabilirim..

Hangi kampanya?
Kısayol kodu varsa paylaşabilirim..
hocam giremiyorum derken kampanyaya giriyorum, giremediğim yer 1095tl üstündeki sepet ile satın alma kısmı, bir kerelik nası olduysa satın alma kısmına girdim 1160tllik sepet ile birdaha giremiyorum satın alma kısmına

hocam giremiyorum derken kampanyaya giriyorum, giremediğim yer 1095tl üstündeki sepet ile satın alma kısmı, bir kerelik nası olduysa satın alma kısmına girdim 1160tllik sepet ile birdaha giremiyorum satın alma kısmına
Ben şuanda 1400tlye kadar alabiliyorum nasılsın sinir kalktimi?

Aldığım ürünler kargoya verilir verilmez yeni wincredit başlıyordu fakat 2 hesabımda da gelmedi. Sıfır açtığım hesapta var. Olmadı oradan yeniden başlatayım :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,282
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri