🔥İndirim Migros “Petimo” Uygulamasında 1500₺ Siparişe 350₺ İndirim & Ücretsiz Teslimat (9-30 Nisan)

yok kisirlastirilmamis yetiskin
Aynı içerikteki diğer konudaki yorumlara göre seçim yapabilirsiniz.

Kedilerim kısırlaştırılmış olduğu için farklı mama sipariş ettim.

Aynı içerikteki diğer konudaki yorumlara göre seçim yapabilirsiniz.

Kedilerim kısırlaştırılmış olduğu için farklı mama sipariş ettim.

kedim yıllardır sabit olarak enjoy gurme yiyor içeriğinde taurin bile olan fiyat performans ortalama kalitede bir mama olur kendisi ama baktığımda üst kalite diye geçen royal canin ürünlerinin hiçbirinde taurin göremedim ne alınabilir ki karıştırıp vermelik? protein oranı yüksek bir mama alıp geçsem mi yoksa taurin şartı mı gütsem bilemedim

parolapara ile market iadesini de alabilirsiniz. 1500 tl alışverişe 150 tl de nakit iade veriyor.
sen denedin mi hocam simdi ikisi birlikte oluyor mu

kedim yıllardır sabit olarak enjoy gurme yiyor içeriğinde taurin bile olan fiyat performans ortalama kalitede bir mama olur kendisi ama baktığımda üst kalite diye geçen royal canin ürünlerinin hiçbirinde taurin göremedim ne alınabilir ki karıştırıp vermelik? protein oranı yüksek bir mama alıp geçsem mi yoksa taurin şartı mı gütsem bilemedim

sen denedin mi hocam simdi ikisi birlikte oluyor mu
Bir ara ben de çok araştırmıştım. N&D deneyin.

Ekler

• IMG_4777.jpeg
    IMG_4777.jpeg
    373.2 KB · Hit: 29
Money üyeliğim var fakat parolapara kartı money özellikli kart olarak sayılıyor mu ki acaba
Money üyeliğiniz üzeinden sipariş verdikten sonra kart fark etmiyor. Ücret, money puan olarak money hesabınıza dönecektir.

Money üyeliğiniz üzeinden sipariş verdikten sonra kart fark etmiyor. Ücret, money puan olarak money hesabınıza dönecektir.
Sağ olun hocam detay için, money cüzdan ile ödemiştim fakat onu iptal ettim. Parolapara ile tekrardan sipariş verdim, oradan 520 tl cashback aldım

Selamlar, kedime nd aldım, parolapara ile ödedim. İlk alışverişe özel indirim ve market alışverişi indirimi ile parolapara üzerinden cashback aldım ancak migros %50 moneypara yansımadı müşteri temsilcisini aradim teslim edildikten 2 gün sonra düşer diyor. Eğer düşmezse iade sağlayacağım. Gelişmelerden haberdar ederim. Daha önce parolapara ile alışveriş yapıp migros money parası da yansıyan varsa bilgilendirirse sevinirim.

Selamlar, kedime nd aldım, parolapara ile ödedim. İlk alışverişe özel indirim ve market alışverişi indirimi ile parolapara üzerinden cashback aldım ancak migros %50 moneypara yansımadı müşteri temsilcisini aradim teslim edildikten 2 gün sonra düşer diyor. Eğer düşmezse iade sağlayacağım. Gelişmelerden haberdar ederim. Daha önce parolapara ile alışveriş yapıp migros money parası da yansıyan varsa bilgilendirirse sevinirim.
migros money iadesi için acele etmeyin hocam hep teslimden sonraki günler yatar parolapara ile birden fazla migrosda hem money hem nakit iade aldığım kampanyalar oldu , sorun yok

Ürünler daha teslim edilmedi ama bana bugün 735 tl Money iadesi yatmış . -Hazırlanıyor aşamasında

Geri