🔥İndirim Migros “Petimo” Uygulamasında 1500₺ Siparişe 350₺ İndirim & Ücretsiz Teslimat (9-30 Nisan)

Bende de hala hazırlanıyor aşamasında hediyeler yatmamış. Temsilciyi arayıp sordum teslimat sonrası 2 güne kadar yatmazsa hak talebinde bulunabilirsiniz dedi. Hediyesi yatan arkadaşlar money cüzdan ile mi ödeme yapmıştınız

Siparişleriniz kargolandı mı hala hazırlanıyor gözüküyor benimki

Son düzenleme:
Benimde geldi az önce money parasıda yatmış teşekkürler tekrardan.

Sağ olun hocam detay için, money cüzdan ile ödemiştim fakat onu iptal ettim. Parolapara ile tekrardan sipariş verdim, oradan 520 tl cashback aldım
Sanal kart ile mi ödediniz parolapara? benim kartta sistemsel hata diyor sanal kart için.

Bende parolapara ile sipariş verdim bakalım, teslim edildikten sonra migros üzerine yatıcak gibi money bakiyesi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sanal kartla ödedim. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Ödedik hocam bakalım 1600 küsür sipariş 1280 civarına aldık, parolaparadan da 128tl geldi, üstüne migros moneyler gelicek sanırım doğrudur dimi?

Bende parolapara ile sipariş verdim bakalım, teslim edildikten sonra migros üzerine yatıcak gibi money bakiyesi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödedik hocam bakalım 1600 küsür sipariş 1280 civarına aldık, parolaparadan da 128tl geldi, üstüne migros moneyler gelicek sanırım doğrudur dimi?
Aynen yarısı kadar (maks 750₺) money iadesi olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,800
Üyeler
184,502
Son üye
aeroblast4
Geri