1000tl1000TL ve altına ise alınır
Tdp si 250W olan bir ekran kartı, zotac acaba soğutma sistemi kaliteli midir diye düşünüyorumZotac olunca ne oluyor? Fiyatına bağlı
Tdp si 250W olan bir ekran kartı, zotac acaba soğutma sistemi kaliteli midir diye düşünüyorumZotac olunca ne oluyor? Fiyatına bağlı
alınmaz. GTX 770 350 liraya satan vardı geçen ay1000tl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tdp si 250W olan bir ekran kartı, zotac acaba soğutma sistemi kaliteli midir diye düşünüyorum
Tdp si 250W olan bir ekran kartı, zotac acaba soğutma sistemi kaliteli midir diye düşünüyorum
reis çıkarmazda max bütçen ne kadar daha iyisini bulalımOyun oynamak için alacağım zotac olması biraz tedirgin ediyor sıkıntı çıkarır mı?
1300reis çıkarmazda max bütçen ne kadar daha iyisini bulalım
1000 tl ye r7 260x satıyorlar![]()
reis o ilanı bende gördüm o fiyata daha iyisini bulamazsın al bence
reis güç kaynağın yetiyorsa alınabilir gibi,ama öncelikle o fiyata RX 560/460 bulmaya bak bulamazsan biraz indir 700e fln almaya çalış o fiyattan alırsan çiçek gibi olur1000tl
1200 liraya Nvidia gtx 780 aldımreis güç kaynağın yetiyorsa alınabilir gibi,ama öncelikle o fiyata RX 560/460 bulmaya bak bulamazsan biraz indir 700e fln almaya çalış o fiyattan alırsan çiçek gibi olur
GTX 960 950 al bundan daha iyi esk trafoya niye para veriyorsun olmadı Rx 560 460 al daha güçlü daha iyi olmadı 1050 alOyun oynamak için alacağım zotac olması biraz tedirgin ediyor sıkıntı çıkarır mı?