TR 2007'de açıldı tarihleri karıştırdın sanırım2005 den beri metin2 oynuyorum, genelde pvp oynadım, ama şuan güzel pvp olmadığı için yıllar sonra TR ye döneceğim, oyun çok değiştiği için serverları bilemiyorum, hangi sv de başlamak mantıklı
ruby charon veya ruby lucifer girebiliyorsanız bu 2 sunucudan birine girmeniz çok daha iyi olacaktır hem aktif oyuncu sayısı çok fazla hemde bol miktarda etkinlik bulunuyor2005 den beri metin2 oynuyorum, genelde pvp oynadım, ama şuan güzel pvp olmadığı için yıllar sonra TR ye döneceğim, oyun çok değiştiği için serverları bilemiyorum, hangi sv de başlamak mantıklı
güney kore sunucusu 2004-2005 de açıldı hocam belki orada oynamış olabilirTR 2007'de açıldı tarihleri karıştırdın sanırımRuby Sunucularından birinde oynamanı öneririm daha dolu ve ticaret daha canlı. Girişleri kapalı ama hesap satanlardan alabilirsin.
olabilir aklımda 2005 diye kalmış illet oyunTR 2007'de açıldı tarihleri karıştırdın sanırımRuby Sunucularından birinde oynamanı öneririm daha dolu ve ticaret daha canlı. Girişleri kapalı ama hesap satanlardan alabilirsin.
Evet belirttiğim gibi TR 2007 de açıldı 2008 başında başlamıştım benderuby charon veya ruby lucifer girebiliyorsanız bu 2 sunucudan birine girmeniz çok daha iyi olacaktır hem aktif oyuncu sayısı çok fazla hemde bol miktarda etkinlik bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güney kore sunucusu 2004-2005 de açıldı hocam belki orada oynamış olabilir
İlk başlamada ne kadar EP yatırmak gerekir ve alınması şart olan itemler nedir hocamruby charon veya ruby lucifer girebiliyorsanız bu 2 sunucudan birine girmeniz çok daha iyi olacaktır hem aktif oyuncu sayısı çok fazla hemde bol miktarda etkinlik bulunuyor
Bir de TR de lycan çıkmıştı en son, hala var mı ?ruby charon veya ruby lucifer girebiliyorsanız bu 2 sunucudan birine girmeniz çok daha iyi olacaktır hem aktif oyuncu sayısı çok fazla hemde bol miktarda etkinlik bulunuyor
Yılları PVP si Saltanatmt2 var ama el değiştirdi şuan pek sarmıyor aktiflik az bir göz atabilrisiniz2005 den beri metin2 oynuyorum, genelde pvp oynadım, ama şuan güzel pvp olmadığı için yıllar sonra TR ye döneceğim, oyun çok değiştiği için serverları bilemiyorum, hangi sv de başlamak mantıklı
uzun bir süre aktif olarak oynayacaksan nesne marketten binek, zırh kostümü , başlık kostümü ve pet alabilirsin ayrıca hırsız eldiveni üçüncü el tecrübe yüzüğü gibi şeyleri 30 günlük almalısın bunlara yetecek kadar ep yatırsan yeter ve son olarak lycan karakteri hala duruyorİlk başlamada ne kadar EP yatırmak gerekir ve alınması şart olan itemler nedir hocam
Bir de TR de lycan çıkmıştı en son, hala var mı ?
eskisi gibi dolunay kdp silahlarına ulaşmak zor mu peki, yoksa nesne markette var mıuzun bir süre aktif olarak oynayacaksan nesne marketten binek, zırh kostümü , başlık kostümü ve pet alabilirsin ayrıca hırsız eldiveni üçüncü el tecrübe yüzüğü gibi şeyleri 30 günlük almalısın bunlara yetecek kadar ep yatırsan yeter ve son olarak lycan karakteri hala duruyor
nesne markette bildiğim kadarıyla pvp sunucular gibi item satışı olmuyor item sayılabilecek bildiğim kadarıyla nazar tılsımı gibi tılsımlar yüzükler kostümler petler ve binekler satılıyor ayrıca eskisi gibi kdp ve dolunay silahlarına erişim oldukça kolay nesne marketten aldığın hırsız eldivenin varsa en fazla 30 dakikada vahşi okçu veya vahşi yüzbaşıdan düşürebilirsineskisi gibi dolunay kdp silahlarına ulaşmak zor mu peki, yoksa nesne markette var mı
Ruby sunucusu için kabasakaldan 450 ep kodu aldım ama oyuna girmeden üyelik istiyor, yanlış mı yaptım oyun içi mi almalıydımruby charon veya ruby lucifer girebiliyorsanız bu 2 sunucudan birine girmeniz çok daha iyi olacaktır hem aktif oyuncu sayısı çok fazla hemde bol miktarda etkinlik bulunuyor