Matematikten 15 aldım

MoOnza

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar,ben böyle değildim.Ne oldu bende bilmiyorum ama çok korkuyorum.Birinci dönem notlarım çok iyi idi ama yine matematikten (mat ortalaması 40) kaldım.Ne yapmalıyım?Annemlere diyemiyorum,çok utanıyorum.Yazdan bu döneme kadar bazı olaylar oldu,kendimi toparlayamadım.Diğer derslerim iyiyken matematiğimin böyle olmasına katlanamıyorum.

Arkadaşlar,ben böyle değildim.Ne oldu bende bilmiyorum ama çok korkuyorum.Birinci dönem notlarım çok iyi idi ama yine matematikten (mat ortalaması 40) kaldım.Ne yapmalıyım?Annemlere diyemiyorum,çok utanıyorum.Yazdan bu döneme kadar bazı olaylar oldu,kendimi toparlayamadım.Diğer derslerim iyiyken matematiğimin böyle olmasına katlanamıyorum.
kafana takma kendinde ben böyle değildim diyorsun kafanı toparlayinca onlarda düzelir daha önünde sınavlar var hoca tarafından seviliyosan geçersin

oncelikle foruma hos geldin diger derslerin iyi ve matematigin kotuyse calisarak duzeltmekten baska bir sansin yok olmuyorsa diger derslere odaklanarak ortalamani yuksek tutarsin ailenle konusarak cozebilirsin buyuk ihtimalle sadece bu dersi yapamadigin icin.

Oturup anlayarak uzun uzun çalışmanın vakti gelmiş dersleri boşlamışsın çalışmaya başla halledersin

knk sakin ol herkese oluyo böyle şeyler üzülme, sadece biraz rahatla ve ders çalış hemen toparlarsın sıkıntı etme kendine.

kacıncı sınıfsın

kafana takma kendinde ben böyle değildim diyorsun kafanı toparlayinca onlarda düzelir daha önünde sınavlar var hoca tarafından seviliyosan geçersin
Umarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kacıncı sınıfsın
10.sınıfım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk sakin ol herkese oluyo böyle şeyler üzülme, sadece biraz rahatla ve ders çalış hemen toparlarsın sıkıntı etme kendine.

dostum kesinlikle kafana takma, benimde 10.sınıfa kadar matematiğim iyiydi. ancak 11.sınıfta çok fena çakıldı ilk dönem 10 ve 9 aldım bu dönem ilk sınavdan da 7 aldım ancak sınıfı rahat bir şekilde geçiyorum. ort 50 üstü olsun ve edebiyatı iyi tut yeter

kaçıncı sınıfsın

oncelikle foruma hos geldin diger derslerin iyi ve matematigin kotuyse calisarak duzeltmekten baska bir sansin yok olmuyorsa diger derslere odaklanarak ortalamani yuksek tutarsin ailenle konusarak cozebilirsin buyuk ihtimalle sadece bu dersi yapamadigin icin.
Hoş bulduk :)Matematiğe sıkı bir şekilde çalışmaya başlamam gerek.Artık 2.yazılı da iyi bir sonuç görmeyi istiyorum.Şaka maka bu dönem çalışmasamda cidden yoruldum.Sanırım psikolojik olarak bir yorgunluk var.

Geri