Reis mat açıklandı nedense aklıma geldin.98 almışım dua tutmuş lanamin hocam cümlemize
İyi toplamışsın ben 14-60 yapabildim matematiği .Tabi hala kendimi toparlayamadım bilmiyorum aşırı boşluktayım 2/3 senedir düzelmiyor kendimi bir sanal bir gerçek hissediyorum. Çok fazla şeyden vazgeçtim ama olmuyor pişman olamıyorum gibi nasıl diyim çok değer verdiğim bir insan ama 1 hafta sonra silip attım resmen ve neden yaptım bilmiyorum. Şuan bile sebepsizce aşırı rahatım yazın birkaç hedef var onları başarma hedefim var ama eski sabrımı ve düşünebilen ben zorlanıyorum artık eskisi gibi iyi bir dinleyici değilim ama ne kadar odaklansamda bir abda aklıma bir şey geliyor sonra sanki karşımdaki vatandaşı umursamıyorum gibi oluyorReis mat açıklandı nedense aklıma geldin.98 almışım dua tutmuş lan![]()
kendime o kadar ettim tutmadı laReis mat açıklandı nedense aklıma geldin.98 almışım dua tutmuş lan![]()
Aynıyız.Ben sınava girmicem boşuna hayal kurmaya gerek yok staj yapacağım yer güzel zaten oradan devam ederim.Hocam meslek Lisesi'nin 11 sınıftayım matematik coğrafya fizik kimya biyoloji yok ne yapacam ben üniversite sınavında![]()
umarım düzelirsiniz bende aynı sizin gibiyim ne yapıcam kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum hep arkadaşlarım 1 kız için mi böyle oluyorsun diyorlar ergen bellediler beni çok can sıkıcı bir durumİyi toplamışsın ben 14-60 yapabildim matematiği .Tabi hala kendimi toparlayamadım bilmiyorum aşırı boşluktayım 2/3 senedir düzelmiyor kendimi bir sanal bir gerçek hissediyorum. Çok fazla şeyden vazgeçtim ama olmuyor pişman olamıyorum gibi nasıl diyim çok değer verdiğim bir insan ama 1 hafta sonra silip attım resmen ve neden yaptım bilmiyorum. Şuan bile sebepsizce aşırı rahatım yazın birkaç hedef var onları başarma hedefim var ama eski sabrımı ve düşünebilen ben zorlanıyorum artık eskisi gibi iyi bir dinleyici değilim ama ne kadar odaklansamda bir abda aklıma bir şey geliyor sonra sanki karşımdaki vatandaşı umursamıyorum gibi oluyor
Küçük bir söz : hayatta kaybettiklerini değil, vazgeçtiklerini özlersin..
Hayat çok acımasız şuan bile dm de o kadar yazan var ama psikoloji iyi olmayınca umrunda bile olmuyor.. Kendime odaklanmam lazım bu gün güneş batımında yürüyüş yapacağım anca o rahatlatıyor oyunlar artık pek etkili değilumarım düzelirsiniz bende aynı sizin gibiyim ne yapıcam kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum hep arkadaşlarım 1 kız için mi böyle oluyorsun diyorlar ergen bellediler beni çok can sıkıcı bir durum
evet bir çok kişiyle konuşurken şimdi 5-6 kişiyle konuşuyorum yazın hedeflerim var yapmak istiyorum dediğiniz gibi gün batımında hafif ritimli bir şarkıyla yürüyüş yapmak çok güzel oluyor umarım bir an önce kendinize gelirsinizHayat çok acımasız şuan bile dm de o kadar yazan var ama psikoloji iyi olmayınca umrunda bile olmuyor.. Kendime odaklanmam lazım bu gün güneş batımında yürüyüş yapacağım anca o rahatlatıyor oyunlar artık pek etkili değil
Seni çok iyi anlıyorum bu arada.Reis okurken farkettim,kendinle dürüst birisisin ve bir tık klişe ama ne derler bilirsin,kendini farketmek zaten değişimin bir parçasıdır.Bende de nedense içimi kaplayan bir boşluk varmış gibi hissediyordum.O yüzden genellikle boşluğu doldurmak için kendi kafamda yaşıyordum.Bi aralar o kadar kafamdaki dünyaya takılı kaldım ki,neyin gerçek neyin sahte olduğunu kestiremiyordum.Sonra farkettim ki biz bu dünyaya geldik,istesekte istemesekte bir dönüşümüz yok.Sanırım en iyisi devam etmek.İçimdeki boşluğu hayatı tecrübe ederek doldurmak istiyorum.Bilmemi isterimki yalnız değilsinİyi toplamışsın ben 14-60 yapabildim matematiği .Tabi hala kendimi toparlayamadım bilmiyorum aşırı boşluktayım 2/3 senedir düzelmiyor kendimi bir sanal bir gerçek hissediyorum. Çok fazla şeyden vazgeçtim ama olmuyor pişman olamıyorum gibi nasıl diyim çok değer verdiğim bir insan ama 1 hafta sonra silip attım resmen ve neden yaptım bilmiyorum. Şuan bile sebepsizce aşırı rahatım yazın birkaç hedef var onları başarma hedefim var ama eski sabrımı ve düşünebilen ben zorlanıyorum artık eskisi gibi iyi bir dinleyici değilim ama ne kadar odaklansamda bir abda aklıma bir şey geliyor sonra sanki karşımdaki vatandaşı umursamıyorum gibi oluyor
Küçük bir söz : hayatta kaybettiklerini değil, vazgeçtiklerini özlersin..
Bence iyi olur,nefes almak iyi gelir insanaHayat çok acımasız şuan bile dm de o kadar yazan var ama psikoloji iyi olmayınca umrunda bile olmuyor.. Kendime odaklanmam lazım bu gün güneş batımında yürüyüş yapacağım anca o rahatlatıyor oyunlar artık pek etkili değil
Neyden Utanıp Korkuyon Oğlum Sen Ne Yaşıyon Git Dışarda Top Oyna BirazArkadaşlar,ben böyle değildim.Ne oldu bende bilmiyorum ama çok korkuyorum.Birinci dönem notlarım çok iyi idi ama yine matematikten (mat ortalaması 40) kaldım.Ne yapmalıyım?Annemlere diyemiyorum,çok utanıyorum.Yazdan bu döneme kadar bazı olaylar oldu,kendimi toparlayamadım.Diğer derslerim iyiyken matematiğimin böyle olmasına katlanamıyorum.
kaçıncı sınıfsınArkadaşlar,ben böyle değildim.Ne oldu bende bilmiyorum ama çok korkuyorum.Birinci dönem notlarım çok iyi idi ama yine matematikten (mat ortalaması 40) kaldım.Ne yapmalıyım?Annemlere diyemiyorum,çok utanıyorum.Yazdan bu döneme kadar bazı olaylar oldu,kendimi toparlayamadım.Diğer derslerim iyiyken matematiğimin böyle olmasına katlanamıyorum.