Matematikten 15 aldım

Belki notları yükseltirsem bu sefer hoca sözlülere yüksek girer.Birinci dönem bilerek bırakmıştı,bana da dedi bunu.Normalde seni geçirecektim ama hatanı bil falan demişti.(Hocam hata pek değişmedi ama 😭)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Annemler özel ders aldıracakmış zaten,bu hafta sonu bi öğretmenle tanışacakmışım.Çalışmayı yaparım(sanırım 😔?) sıkıntı açıklamada
hocam tekrardan diyorum hocanın anlatım tarzına kadar önemli YouTubeda onlarca hoca var anlatım tarzı sana göre olan bir hocanın videolarıni izle

Ben 2'de aldım 10'da aldım 18'de aldım. Kafaya takılacak bir şey değil

Umarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.

10.sınıfım
biz 10. sınıftayken hocamız herkese 5 veriyodu sınavdan üzülme yani ve hoca derse gelmiyodu ona rağmen şikayet etmiştik yinede gitmemişti

Umarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.

10.sınıfım
cok eskıden ben 8 de 10 almıstım saka gıbı ama gercek bırdahada boyle bırsey yasanmadı yanı ara sıra ıstısnalar olur hocam takma kafana

Kunduz uygulamasını araştırmanı öneririm özel dershane gibi bir sistem işliyor. Kayıt olmak istersen indirim kodu paylaşabilirim.

lise matematiğinden 15 almak için çabalamış olman lazım

Çok takma ama dersleri de ihmal etme, yoksa daha beteri bile olabilir...

Lise derslerinde bu kadar düşersen eğer günün birinde üniversite okuduğunda hiç yapamazsın. Lise ile üniversite kıyaslanamaz bile ve sen sınıf geçmek için değil, iyi bir üniversite ve bölüm için okuduğunu düşünmeli, ona göre çalışmalısın.

Lise derslerinde başarılı olmak için inan para harcamaya değmez, kolaydır aslında ve çokça ücretsiz seçenek var, sakın sırf derslerin düzelsin diye para verip özel uygulama veya hoca tutayım deme, YKS için olabilir ama lise derleri için dersane şart değil.

kopya çekip aldığım not en düşük 18 hakkıyla aldığım en düşük not 35 idi

Aslında günümüzde o kadar çok ve çeşitli eğitim, öğretim meteryali var ki bırak lise derslerini YKS de başarılı olamamak diye bi şey söz konusu olamaz. Ben bile şimdi çalışsam inanın YKS de bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği veya yazılım mühendisliğini kazanabilirim :P Fakat hangi şehirde, hangi ünide kazanırım orası muğlak :D

Yani gerçekten bir öğrenci oyalanmayı bırakıp gerçekten ders çalışmak istese beleşe o kadar çok imkan var ki yeter ki çalışmak istesin, kesin bir yer kazanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,938
Üyeler
186,695
Son üye
anonim judge
Geri