Neler Yeni

Matematikten 15 aldım

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Umut
Belki notları yükseltirsem bu sefer hoca sözlülere yüksek girer.Birinci dönem bilerek bırakmıştı,bana da dedi bunu.Normalde seni geçirecektim ama hatanı bil falan demişti.(Hocam hata pek değişmedi ama 😭)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annemler özel ders aldıracakmış zaten,bu hafta sonu bi öğretmenle tanışacakmışım.Çalışmayı yaparım(sanırım 😔?) sıkıntı açıklamada
hocam tekrardan diyorum hocanın anlatım tarzına kadar önemli YouTubeda onlarca hoca var anlatım tarzı sana göre olan bir hocanın videolarıni izle

Ben 2'de aldım 10'da aldım 18'de aldım. Kafaya takılacak bir şey değil

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Selim Kozan
Umarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.

10.sınıfım
biz 10. sınıftayken hocamız herkese 5 veriyodu sınavdan üzülme yani ve hoca derse gelmiyodu ona rağmen şikayet etmiştik yinede gitmemişti

Clayz

80+ Silver
Umarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.

10.sınıfım
cok eskıden ben 8 de 10 almıstım saka gıbı ama gercek bırdahada boyle bırsey yasanmadı yanı ara sıra ıstısnalar olur hocam takma kafana

Top Bottom