- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #40
Yapıcam ya bir şeyler.Dua edeyimde iyi bir not alayımikinci sınava aban hemde baya aban nede olsa son sınavlar ondan sonra 3 ay kebab tatil geliyor


Yapıcam ya bir şeyler.Dua edeyimde iyi bir not alayımikinci sınava aban hemde baya aban nede olsa son sınavlar ondan sonra 3 ay kebab tatil geliyor
hocam tekrardan diyorum hocanın anlatım tarzına kadar önemli YouTubeda onlarca hoca var anlatım tarzı sana göre olan bir hocanın videolarıni izleBelki notları yükseltirsem bu sefer hoca sözlülere yüksek girer.Birinci dönem bilerek bırakmıştı,bana da dedi bunu.Normalde seni geçirecektim ama hatanı bil falan demişti.(Hocam hata pek değişmedi ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Annemler özel ders aldıracakmış zaten,bu hafta sonu bi öğretmenle tanışacakmışım.Çalışmayı yaparım(sanırım?) sıkıntı açıklamada
aminYapıcam ya bir şeyler.Dua edeyimde iyi bir not alayım![]()
amin hocam cümlemizeYapıcam ya bir şeyler.Dua edeyimde iyi bir not alayım![]()
biz 10. sınıftayken hocamız herkese 5 veriyodu sınavdan üzülme yani ve hoca derse gelmiyodu ona rağmen şikayet etmiştik yinede gitmemiştiUmarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10.sınıfım
Mesaj otomatik birleştirildi:
cok eskıden ben 8 de 10 almıstım saka gıbı ama gercek bırdahada boyle bırsey yasanmadı yanı ara sıra ıstısnalar olur hocam takma kafanaUmarım geçerim,seneye sorumluluk sınavlarına girmek istemiyorum.Mükemmeliyetçi bir ailem var.Onları da anlıyorum aslında.Tek hata bende.Şuan değil ama yakında bu durumu aileme demek istiyorum yoksa bu suçluluk beni bitirecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10.sınıfım
Mesaj otomatik birleştirildi: