Yardım Ömürlük psu almak mantıklı mı ?

1000 watt güzel bi model muhtemelen seni 5 sene sorunsuz götürür , şu anın en iyisini de alsan 5 sene sonra ihtiyacını karşılamayabilir o yüzden güzel bi 1000 watt fazlasıyla yeter bence bu sisteme

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
1000 watt güzel bi model muhtemelen seni 5 sene sorunsuz götürür , şu anın en iyisini de alsan 5 sene sonra ihtiyacını karşılamayabilir o yüzden güzel bi 1000 watt fazlasıyla yeter bence bu sisteme
Şu psu'yu alacam da 850-1000-1200 arasında fiyat farkı çok yok. Sizce hangisi mantıklı hocam ?

Kimse adamın ne demek istediğini anlamamış
1000w yeter bence hocam fiyat farkı çok yok 850 ile

• Muhteşem
Kimse adamın ne demek istediğini anlamamış
1000w yeter bence hocam fiyat farkı çok yok 850 ile
Yani emek edip bir şeyler yazıyoruz. 10-15 saniye şu konu detayını okumadan rastgele cevaplar geliyor.

850'den vazgeçtim hocam tier liste bile koymamışlar. 1000 ya da 1200 arasında kaldım. Çok bir fiyat farkı olmadığı için 1200 falan mı alsam diyorum. Fakat şimdi psu Tier liste baktım 1000 watt olan A kademe 1200 olan B kademe görünüyor garip bir şekilde. buyurun şu fotoya siz de bakın.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    49.5 KB · Hit: 16
Anladığım kadarıyla üst seviye bir gaming ekran kartı kullanacaksın; şimdi ve devamında. Misal 3080 350-400 watt çekiyordu. 4080 320 watt. 5080 350 watt olması lazım. Yani sorunun cevabı, günün birinde eşeklik edip top seviye bir ekran kartı almayacaksan (şimdilerde çıkıp 5090 almak, 2 seneye 6090 almak gibi) 1000 watt belki de seni bir 10 yıl idare edecektir. 10 yıllık 750 watt evgalar ile hala 4070 super kullananlar var. Adam gtx 980 için almış zamanında hala kullanıyor.

• Beğen
Anladığım kadarıyla üst seviye bir gaming ekran kartı kullanacaksın; şimdi ve devamında. Misal 3080 350-400 watt çekiyordu. 4080 320 watt. 5080 350 watt olması lazım. Yani sorunun cevabı, günün birinde eşeklik edip top seviye bir ekran kartı almayacaksan (şimdilerde çıkıp 5090 almak, 2 seneye 6090 almak gibi) 1000 watt belki de seni bir 10 yıl idare edecektir. 10 yıllık 750 watt evgalar ile hala 4070 super kullananlar var. Adam gtx 980 için almış zamanında hala kullanıyor.
Bir üstteki fotoğraflı yoruma bakar mısınız hocam. O soruyu size de sorayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2000 lira benim için önemli değil diyorsan 1200 ü de alabilirsin fark etmez
2000 hiç önemli değil fakat bir konuya daha değinmem gerekiyor. Şu üstteki fotoğraflı yorumu okur musunuz rica etsem.

2000 hiç önemli değil fakat bir konuya daha değinmem gerekiyor. Şu üstteki fotoğraflı yorumu okur musunuz rica etsem.
B+ ile A arasında ölümcül bir fark olduğunu düşünmüyorum şahsen , daha sessiz olabilmesini adına 2000 tl fark etmiyorsa 1200 lük olanı alırdım

Açıkcası açıklamasına da baktım. Neden b+ verildiğine göre “Düşük genel performansa yol açan çok sayıda küçük sorun. A tier kriterlerini karşılamıyor. Acaba bu bize denk gelen kötü bir örnek olabilir mi?” Şeklinde bir not düşülmüş. Bu noktada elden bişey gelmez. Yani ordaki tier bir anlam ifade etmez. Ancak ve ancak internette 1200w için yaygın bir şikayet varsa bir sıkıntı var denilebilir. Bu arada meg serisine de baksana.

• Beğen
Açıkcası açıklamasına da baktım. Neden b+ verildiğine göre “Düşük genel performansa yol açan çok sayıda küçük sorun. A tier kriterlerini karşılamıyor. Acaba bu bize denk gelen kötü bir örnek olabilir mi?” Şeklinde bir not düşülmüş. Bu noktada elden bişey gelmez. Yani ordaki tier bir anlam ifade etmez. Ancak ve ancak internette 1200w için yaygın bir şikayet varsa bir sıkıntı var denilebilir. Bu arada meg serisine de baksana.
Hocam MSİ firması allaha yakın bana uzak olsun. Hiçbir malını almaya niyetim yok. Çok canım yandı artık bundan sonra Asusçuyum :D Hiçbir asus ürününde sorun yaşamadım. O linkteki ürünün 1000 watını veya 1200lüğünü alıp geçecem karar vermem gerekiyor şuan

Hocam MSİ firması allaha yakın bana uzak olsun. Hiçbir malını almaya niyetim yok. Çok canım yandı artık bundan sonra Asusçuyum :D Hiçbir asus ürününde sorun yaşamadım. O linkteki ürünün 1000 watını veya 1200lüğünü alıp geçecem karar vermem gerekiyor şuan
O zaman dediğim gibi, gelecekte çok farklı bir teknoloji çıkmazsa 1000 watt olan sana en az 5 bence 10 yıl yetecektir.

• Muhteşem
valla fsp vita da olabilir baktımda kullanan herkes memnun

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451