Yardım Beyler psu seçimi için yardım lütfen

ha pardon hocam dalgınlık :D özür diliyorum 1000w bile çok çok yeterli asus 10 yıl garanti yaptığı için 1200w seçip 10 yıl çıkacak bütün kartlara yeter diye düşünüyorum ve 10 yıl garanti tabii :D
Estağfurullah hocam özürlük bir durum yok insanlık hali olabilir :D Yani B+ seviye bir psu olmasına rağmen yinede 1200 olanı al diyorsunuz dimi. A seviye olmadığı için tereddüt etmiştim. Tamam ozaman 1200 alayim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer kaliteli 80+ gold olduğu sürede 850w psu 5080 bile besleyebiliyor. sanmıyorum 6080 çıktığında 1000w+ psu isteyeceğini. size kalmış tabi.
Hocam aslında o benim attığım psuda kararlıyım. Sadece watt olarak karar verememiştim. Sizin öneriniz ne peki ? Bir üst yorumu okuyabilirsiniz.

Estağfurullah hocam özürlük bir durum yok insanlık hali olabilir :D Yani B+ seviye bir psu olmasına rağmen yinede 1200 olanı al diyorsunuz dimi. A seviye olmadığı için tereddüt etmiştim. Tamam ozaman 1200 alayim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında o benim attığım psuda kararlıyım. Sadece watt olarak karar verememiştim. Sizin öneriniz ne peki ? Bir üst yorumu okuyabilirsiniz.
ben tier listlere bakmıyorum genelde öznel veya testlerden ortalama bi sonuç alıp koyuyolar. kullanıcı deneyimlerine bakarak karar vermek en iyisi oluyor. eğer bütçede problem yaşamassanız 1200w alın. ilerde ekstra bişiler takmak isterseniz sorun yaşamassınız. ama ben şuanda piyasa 1000w üstünün overkill olduğunu düşünüyom. (tabi nvidia çıkıp 6090'a 800 watt falan bindircek kadar güçlü yapmassa)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,146
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri