Millenicom Olumlu Olumsuz Görüşleriniz

raguee

80+
Reaksiyon skoru
124
Bir hafta içinde internet sağlayıcımı değiştiricem. Şu ana kadar en iyi teklifi Millenicom'dan aldım fakat firmayı tam bilmiyorum. Sizin olumlu olumsuz kullanıcı yorumlarınızı duymak istedim.
Paketin içeriği Superonline Fiber altyapısından 100mbps download vaat ediyorlar.

Son düzenleme:
Kullanıyorum dostum ve gayet memnunum ama bir kez baya gidip gelmişti internet , müşteri hizmetleri ile temasa geçtim ve 30 dakika içinde düzelttiler

Kullanıyorum dostum ve gayet memnunum ama bir kez baya gidip gelmişti internet , müşteri hizmetleri ile temasa geçtim ve 30 dakika içinde düzelttiler
Hangi paketi kullanıyorsun vaat edilen hızları alabiliyor musun?

Millenicom şu dönemde tavsiye edebileceğim en sağlam firma, bizzat kullanıcısıyım. Vaat ettiği hızı alıyorsunuz, o çok iyi. 14mbps dendi, 13789kbps alıyorum. TürkNet geçenlerde çöktü biliyorsunuz. Özellikle pandemi sürecinde bana mısın demedi. Ne hız düşümü, ne bağlantı kopması. Her ay 400-500gb kullanıyorum. TürkNet ile arasında kalmıştım ping sorunundan dolayı Millenicom'u tercih ettim. Tabi bölgeden bölgeye hizmet değişiyor siz çevrenizde kullanan varsa sorun ancak sorun olacağını sanmıyorum. Kafanıza takılan her türlü soruyu sorabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,575
Üyeler
189,865
Son üye
Furkan Uluğbey
Geri