- Reaksiyon skoru
- 310
Hawk fab serisi Xdrive Anka bakabilirsin kaliteli deniliyor
seduna diye forumda ara fab serisi felan kullanan insanlar çok fıtığı olan bir arkadaş vardı o bile iyi diyordu biraz gez formuHocam sağlam varsa öneri olarak alabilirim. Ben pek anlamıyorum ofis koltuklarından.
Biraz inceledim de bana gelmiyor ölçüleri hocam. Ölçüleri gelen modeller ise 14-15 bin seviyesinde. O paraya daha iyi koltuk alırım. Teşekkürler.![]()
Ofis Koltuğu | Çalışma Sandalyesi | Yönetici koltuğu
Seduna Premium Ofis Koltuğu, Profesyonel ofis sandalyesi modelimizi inceleyin, sipariş verin. Son yılların en çok satan yönetici koltuğu. Adresinize Ücretsiz Kargo.www.sedunamobilya.com
forumda kullanan arkadaşlar vardı menmundu f/p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizim forumda biraz gez seduna çoğu kişi severek alıp kullandı hatta bazıları öneriyordu
seduna diye forumda ara fab serisi felan kullanan insanlar çok fıtığı olan bir arkadaş vardı o bile iyi diyordu biraz gez formu
Hocam sizede hiçbirşey uymuyorEbatları bana olmuyor hocam onların. Ebatları olanlarıda çok pahalı.
110 kilo civarıyımda hocam zayıfta olsam yüksek kilolu koltuklardan alırdım. 2 kere amortisör arızası yaşadım. Çok sinir bozucu bir şey.105 kilodan fazla mısın
Zio fiyatı ve özellikleri uyuyor hocamHocam sizede hiçbirşey uymuyor
bakarım hocam mutlaka sağol100 den fazlaysan müdür koltuklarına yönel onlar biraz daha kilo kaldırır müdür hani ya ufak şakalar
bu arada ciddiyim müdür ofis koltuklarına bir bak altında detaylari incele kilo felan 130 Luk olanlar sana uyar kanka
Hocam teşekkürler ben Zio Venom XL aldım. Kargoya verildi. Bekliyorum gelmesini.Yakın arkadaşımda Rampage KL-R59 var bikaç saat kullanma fırsatım oldu acayip rahat, deri değil. Yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum, tavsiye edebilirim.
![]()
Kl-R59 Nova Oyuncu Koltuğu-Siyah/Beyaz
Oyuncular için özel tasarlanmış ekipmanlar: mekanik klavyeler, hassas mouselar, güçlü kulaklıklar ve daha fazlası... En yeni oyuncu teknolojileri için Türkiye'nin bir numaralı oyuncu ekipman markasını inceleyin.www.rampage.com.tr