6250 ye RX 6600 XT 2. El alınır mı

Reaksiyon skoru
51
Bu aralar 2. El ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum. Geçen sefer 5k bütçe ile A750 alma planım vardı çünkü bütçem maximum buydu. Ancak şuan arkadaşım 6600 xt buldu bunu al diyor. Bu fiyata alınır mı? Ömrü uzun bir ekran kartı mı? Mining zamanından kalma olabilir mi? fiyat/performans mıdır?

Son düzenleme:
Evet alınabilir.

Diğer sorularımada cevap verebilir misin hocam? Hatta ek sorular ekliyim. 1080p low 30fps şartı ile 5-6 yıl götürür mü? Gta 6 açar mı?
Çok rahat götürür. GTA 6 yı bilmiyorum. Kesin bir şey söylemek doğru değil ama açar rahat ol.

Bu aralar 2. El ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorum. Geçen sefer 5k bütçe ile A750 alma planım vardı çünkü bütçem maximum buydu. Ancak şuan arkadaşım 6600 xt buldu bunu al gerekirse sana borç vereyim diyor. Bu fiyata alınır mı? Ömrü uzun bir ekran kartı mı? Mining zamanından kalma olabilir mi? fiyat/performans mıdır?
Çok iyi bi fırsat sayılmaz. Bu fiyat bandında geziyor yani. Tabi modele ve garanti durumuna göre değişebilir

Çok rahat götürür. GTA 6 yı bilmiyorum. Kesin bir şey söylemek doğru değil ama açar rahat ol.
Teşekkürler peki corsair vs550 psu yeter mi

Ve ryzen 5 2600 darbogaz olacaktir ancak donma ve takilma yasatir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi bi fırsat sayılmaz. Bu fiyat bandında geziyor yani. Tabi modele ve garanti durumuna göre değişebilir
Model asus dual

Garanti yok, kutu yok ama tanidik var test edip alicak

Model asus dual
Güç kaynağın yeterli. İşlemcini de en yakın zamanda en azından 2. elden 2k civarına 5 3600 almak ya da 5600 almak olsun.

Model asus dual
Ne tarz oyunlar oynadığınıza göre darboğaz değişir. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız darboğaz olur. Hikaye oyunlarında o kadar hissetmezsiniz. En az 3600e geçseniz yeterli olur ama işlemci değiştirmişken 5600 çok daha iyi olur

Model asus dual

Garanti yok, kutu yok ama tanidik var test edip alicak
bende kgf var 7ye satamıyorum

Ne tarz oyunlar oynadığınıza göre darboğaz değişir. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız darboğaz olur. Hikaye oyunlarında o kadar hissetmezsiniz. En az 3600e geçseniz yeterli olur ama işlemci değiştirmişken 5600 çok daha iyi olur
Birde 1080ti varmis 6 bine o nasildir? Arkadasim daha iyi diyor 6700xt den
1080ti gigabyte 3 fanli

Birde 1080ti varmis 6 bine o nasildir? Arkadasim daha iyi diyor 6700xt den

Birde 1080ti varmis 6 bine o nasildir? Arkadasim daha iyi diyor 6700

R5 5500 olmaz mi
2k civarına bulursan olur. 6k ya 1080ti çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,830
Üyeler
174,928
Son üye
BeatMe
Geri