Yeni topladığım PC deki problemler

Arkadaşlar bios güncel f50 sürümü ekran kartı sürümü güncel Mart güncellemesi işlemci için ise ryzen Master yüklü ve güncel

Merhaba arkadaşlar, Şubat ayının başında yeni bir masaüstü Bilgisayar topladım fakat sistemin stabil bir şekilde çalışması hakkında ne kadar yazı, video vs. Okuyup dinlediysem yapamadım sistemde hangi programların olması gerektiği neler yapmam gerektiği hakkında danışmak istedim sistemimden bahsedeyim gigabayt 450 gaming x anakart, R5 3600 işlemci, Corsair vengeance pro 2x8 3600 MHz RAM, sapphire 5700 xt nitro+ se ekran kartı şeklinde
Problemlerim şu şekilde ;
1 - biostan xmp ayarlarından ramları 3600 yapınca PC reset atıyor
2 - işlemci stabil bir şekilde çalışmıyor(ayarlarını bilmiyorum)
3- ekran kartı istediğim fps değerlerini vermiyor( Amd control center Oyun modu seçili olmasına rağmen )

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
işlemci mhz desteğin 3200mhz olduğu için sorun yaşıyorsun 3600 yerine 3200mhz yaparsan sorun yaşamazsın...

Evet doğrudur 3200 mhzde sorun yaşamazsınız.
Dediğinizi yaptım ama farkeden bir şey olmadı gigabytın bir programı var easy tune diye ordan yapıyorum bir sorun olmuyor ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum ordada 3500 MHz oluyor en fazla

Dediğinizi yaptım ama farkeden bir şey olmadı gigabytın bir programı var easy tune diye ordan yapıyorum bir sorun olmuyor ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum ordada 3500 MHz oluyor en fazla
sistem stabil çalışıyorsa sorun yok ama biraz kullanıp test edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,944
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri