9070 XT Render, iş v.s alakalı soru

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
kafamda bazı sorular var. biliyosunuz nvidianın en çok öne çıkan özelliği yazılım kalitesi ve ekran kartının içinde CUDA çekirdekleri. bu CUDA çekirdekleri sayesinde her zaman render, edit yapan kişilerin tek seçeneği oluyor. genel hayatımın %60-70 i oyunlarda geçiyor, buraya kadar bir problem yok. kalan diğer %' lik kısımda ise genel (basit) işlerle uğraşıyorum. bende ekran kartı bakan malum insanlardan biriyim. basit işlerimdede problem yaşamak istemiyorum. bundan dolayı Nvidia 5070 Ti'mı tercih etmeliyim. Yada RX 9070 XT alsam basit video editleme, resim editleme gibi işlerde problem yaşarmıyım?. 9070 XT kullanan arkadaşlarım beni aydınlatabilirse memnun olurum.

Kralafamda bazı sorular var. biliyosunuz nvidianın en çok öne çıkan özelliği yazılım kalitesi ve ekran kartının içinde CUDA çekirdekleri. bu CUDA çekirdekleri sayesinde her zaman render, edit yapan kişilerin tek seçeneği oluyor. genel hayatımın %60-70 i oyunlarda geçiyor, buraya kadar bir problem yok. kalan diğer %' lik kısımda ise genel (basit) işlerle uğraşıyorum. bende ekran kartı bakan malum insanlardan biriyim. basit işlerimdede problem yaşamak istemiyorum. bundan dolayı Nvidia 5070 Ti'mı tercih etmeliyim. Yada RX 9070 XT alsam basit video editleme, resim editleme gibi işlerde problem yaşarmıyım?. 9070 XT kullanan arkadaşlarım beni aydınlatabilirse memnun olurum.
Kral nvdia bu işlerde daha iyi ama basit editleri fln yaparsın 9070xt ile sorun yaratmaz

Kral nvdia bu işlerde daha iyi ama basit editleri fln yaparsın 9070xt ile sorun yaratmaz
en azından yakın olarak 1000 serisi veya 2000 serisi ekran kartı performansı verebilirmi. bide amd nin yazılımı problemli diyenler var yeni 9070 serisinde o durumu düzelttilermi?. biraz fazla soru soruyorum çünkü alacaksam bu tarz sorunlarla uğraşmak istemiyorum.

5070ti yerine 2 el 4080 super felan baksanda olur
Hocam 2. el pek güvenim yok ve yaşadığım ildede satıcı pek yok. 5070 ti ve 9070 xt dediğim içinde tahmini bütçemi anlamışsındır. başka önerin varsa daha güzel olur.

kafamda bazı sorular var. biliyosunuz nvidianın en çok öne çıkan özelliği yazılım kalitesi ve ekran kartının içinde CUDA çekirdekleri. bu CUDA çekirdekleri sayesinde her zaman render, edit yapan kişilerin tek seçeneği oluyor. genel hayatımın %60-70 i oyunlarda geçiyor, buraya kadar bir problem yok. kalan diğer %' lik kısımda ise genel (basit) işlerle uğraşıyorum. bende ekran kartı bakan malum insanlardan biriyim. basit işlerimdede problem yaşamak istemiyorum. bundan dolayı Nvidia 5070 Ti'mı tercih etmeliyim. Yada RX 9070 XT alsam basit video editleme, resim editleme gibi işlerde problem yaşarmıyım?. 9070 XT kullanan arkadaşlarım beni aydınlatabilirse memnun olurum.
bu işi profesyonel olarak yapmıcaksan bu kadar farkı düşünmene gerek yok istediğini al ama profesyonel yapıcam diyenler için şuanda nvidia oyun haricinde f p olarak daha mantıklı

bu işi profesyonel olarak yapmıcaksan bu kadar farkı düşünmene gerek yok istediğini al ama profesyonel yapıcam diyenler için şuanda nvidia oyun haricinde f p olarak daha mantıklı
yok hocam profesyonel deil ztn basit işler diyorum. ne bileyim arkaplan silmek bi yeri düzeltmek vs.

ozaman bütçe işi ben olsam 9070xt alırım ama 5070 ti alana da bişey demem
o halde iyi bi fiyata düşeni yapıştırıyorum hocam. saolun iyi forumlar dilerim.

9070xt fiyatlari neredeyse 5070ti ile ayni. Oyun performansi mfg ile cok daha iyi. Watt durumu dengesi de cok iyi. 5070ti alirdim boyle durumda

9070xt fiyatlari neredeyse 5070ti ile ayni. Oyun performansi mfg ile cok daha iyi. Watt durumu dengesi de cok iyi. 5070ti alirdim boyle durumda
yani ikiside eğer 40k ise tabi Nvidia alırım hocamda şuanda 9070 XT ler 35-36k Civarlarında geziniyor belki 9070 xt beklenip alınabilir gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,439
Üyeler
183,836
Son üye
alibekru
Geri