RDR2 VS TLOU2 hangisi daha iyi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
RDR2 şuan yüklüyorum ve TLOU2 de ise 10 saati geride bıraktım. Sıkıntı şu TLOU2 hikayesini biliyorum bilmesem sonuna kadar sıkılmadan bitirirdim. Sizce TLOU2 yi bitirip RDR2 mi oynayayım? Yoksa TLOU2 oynamayıp direkt RDR2 mi oynayayım? RDR2 ninde hikayesini biliyorum.

Ikiside iyi oyun bence rdr2 daha güzel

RDR2 şuan yüklüyorum ve TLOU2 de ise 10 saati geride bıraktım. Sıkıntı şu TLOU2 hikayesini biliyorum bilmesem sonuna kadar sıkılmadan bitirirdim. Sizce TLOU2 yi bitirip RDR2 mi oynayayım? Yoksa TLOU2 oynamayıp direkt RDR2 mi oynayayım? RDR2 ninde hikayesini biliyorum.
Madem başlamışsın bari bitir hocam, zaten hikayenin yarısından fazlasını oynamışsın.

Her ikisi de en sevdiğim oyunların başında yer alır. Tekrar tekrar oynadığım nadir oyunlardan. İkisi de oynanmaya tamamen değer. Hangisini önce bitirmek istediğiniz size bağlı.

Yok bitir geç

Tlou2 yi biliyorsan sıkar bence ikisini aynıanda oyna. Rdr2 çok uzun bu arada
O iş öyle değil işte, tlou nun oynanışı o kadar zevkli ki hikayeyi ne kadar iyi bilirsen bil oyunun kendisi acayip zevkli.

Dostum RDR2 varken TLOU2 nin adı bile geçmez dümdüz oyun bu diğer oyunlardan tek farkı animasyon kalitesi iyi bu kadar hikayesi 10/7 animasyonu 10/10 bu kadar yani - rdr öylemi tam bir başyapıt hikayesi tek başına 10/10 alır

TLOU daha güzel.Türkçe dublaj desteği olmasıda ayrı bir tatlı.Hikaye daha iyi işlenmiş karakter kalitesi ve olay örgüsü,beklenmedik ters köseler daha fazla ve daha gerçekçi bir grafiğe sahip.Açık dünyası mekan olarak daha çesitli

İkiside tekrar tekrar oynanır rdr2 100 saat var sadece bir kere hikayeyi bitirdim ama tadı damağımda kaldı tlou 2 ise henüz oynamadim ama güzel olduğunu ve ilk oynu oynadığım için az çok biliyorum desem yeridir

Dostum RDR2 varken TLOU2 nin adı bile geçmez dümdüz oyun bu diğer oyunlardan tek farkı animasyon kalitesi iyi bu kadar hikayesi 10/7 animasyonu 10/10 bu kadar yani - rdr öylemi tam bir başyapıt hikayesi tek başına 10/10 alır
Tlou2nin adı bile geçmez demişsin. En iyi sinematik, mekanik, animasyona sahip bir oyun.
Türkçe dublajı olması da çok iyi. Rdr2yle kapışır.
Ayrıca yılın oyunu ödülünü de aldı bildiğim kadarıyla rdr2nin yok.

Hocam asıl sorumu cevaplamadınız 😄. Sizce TLOU2 bitirmeden RDR2 oynamaya başlayayımmı?
bitir bencede, zamanında youtuberlardan izleyen kitle pişmanlık yaşıyor gördüğüm kadarıyla. İleride PC toplucamı bildiğim için gameplay videosu izlemiyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,356
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri