elim gitti gitti geldi almadığına pişman oldum 37k bulmuştum 9070xt taichi keşke alsay misim diyorum simditasarım olarak öyle ama tercih konusuna gelince fazla ön planda değil gibi
benim sıralamam tahmini şu şekil olurduHayatım'da bu kadar Saçma Bir Sonuç görmedim
Ya Ciddi ciddi Gigabyte Nasıl olurda Sapphire ve Powercolor'a Geçer şaka gibi Gigabyte'ın Aorus modeli hariç adam akıllı gözüken ve soğutan bir modeli yok zaten
Ayrıca Liste'de Neden Yeston Yok ?
Sadece Türkiye'de ki kartlara gôre değerlendirilmemeli Mesela Yeston Yurt dışında en çok satan kartlarda biri ve baya iyi Duruyor backplate zaten mükemmel sadece Ön tarafı biraz çalışsalar saplar geçerler
Ayrıca AMD'nin Refarns Tasarımı > Tüm Modeler ,Kimse bunu inkar edemez
Doğru Sonuç Bu Şekilde Olmalı
1-AMD Referans Tasarımı
2-Sapphire (Pure/Nitro)
3-PowerColor (red devil )
4-Yeston (Sakura)
5-Asus (Tuf Gaming)
6-Asrock (Steel Legend/Taichi)
7-Gigabyte (Aorus)
8-XFX (Mercury)
Bu Sıralama'da Sadece Yeston'nun yeri Değişe bilir O kişisel tercihim Yoksa Size kalmış O Geri kalanı İnkar edilemez
Asrock Alta Olmasının Sebebi Berbat Rgb'si yani Karta İnternetten bakın anlayacaksınız Bı Argb Kapalı bide açık hale bakın renk seçimi ve tonu berbat
Ayrıca Herkes Asus Demişte
La Asus'ün Sadece 2 Model kartı var zaten AMD'de prime ve Tuf Gaming Yani Rog Strix veya Astral Modeli yok Yani Asus'ün Çeşitliliği bile yok yani Sadece Tuf Kartı birinci yapmaz onu
Hocam bende Rx7900 gre powercolor var.Çok araştırdım ve soğutma konusunda en iyi marka olduğuna karar verdim.Ultra ayarlarda 2K çözünürlükte Cyberpunk 2077 de yaz aylarında maksimum sıcaklık 63 derece olduSoğutması olur performansı olur veya üretici firma desteği olur sizin tercihiniz nedir
Not: Olurda örnek veriyorum soğutma da asus ama firma desteği olarak msi diye iki seçenek arasında kalırsanız diye herkesin oy hakkı 2 ve kimi neden seçtiğinizi de yazarsanız güzel olur belki benim gibi amd ekran kartı alırken sizlerin seçimine göre tercih yapan birileri![]()
yeston markasını bilmediğim için koymadım ama istersen koyabilirim onu da sorun değil yaniHayatım'da bu kadar Saçma Bir Sonuç görmedim
Ya Ciddi ciddi Gigabyte Nasıl olurda Sapphire ve Powercolor'a Geçer şaka gibi Gigabyte'ın Aorus modeli hariç adam akıllı gözüken ve soğutan bir modeli yok zaten
Ayrıca Liste'de Neden Yeston Yok ?
Sadece Türkiye'de ki kartlara gôre değerlendirilmemeli Mesela Yeston Yurt dışında en çok satan kartlarda biri ve baya iyi Duruyor backplate zaten mükemmel sadece Ön tarafı biraz çalışsalar saplar geçerler
Ayrıca AMD'nin Refarns Tasarımı > Tüm Modeler ,Kimse bunu inkar edemez
Doğru Sonuç Bu Şekilde Olmalı
1-AMD Referans Tasarımı
2-Sapphire (Pure/Nitro)
3-PowerColor (red devil )
4-Yeston (Sakura)
5-Asus (Tuf Gaming)
6-Asrock (Steel Legend/Taichi)
7-Gigabyte (Aorus)
8-XFX (Mercury)
Bu Sıralama'da Sadece Yeston'nun yeri Değişe bilir O kişisel tercihim Yoksa Size kalmış O Geri kalanı İnkar edilemez
Asrock Alta Olmasının Sebebi Berbat Rgb'si yani Karta İnternetten bakın anlayacaksınız Bı Argb Kapalı bide açık hale bakın renk seçimi ve tonu berbat
Ayrıca Herkes Asus Demişte
La Asus'ün Sadece 2 Model kartı var zaten AMD'de prime ve Tuf Gaming Yani Rog Strix veya Astral Modeli yok Yani Asus'ün Çeşitliliği bile yok yani Sadece Tuf Kartı birinci yapmaz onu
çok tatlı bi kart yaHocam bende Rx7900 gre powercolor var.Çok araştırdım ve soğutma konusunda en iyi marka olduğuna karar verdim.Ultra ayarlarda 2K çözünürlükte Cyberpunk 2077 de yaz aylarında maksimum sıcaklık 63 derece oldu
bu sıralama canımı yakar şimdi bak :/ ama yine de kişisel yorumlar tabibenim sıralamam tahmini şu şekil olurdu
1. Gigabyte aorus (özellikle aorus diğer modelleri pek hoşuma gitmiyor)
2. Yeston Sakura
3. Sapphire
4. XFX veya Powercolor (ikiside güzel ve sadeler ama hangisi öne koyarım bilmiyorum)
5. Asrock
6. Asus
Asrock konusunda bence en büyük sebebi seçtikleri Şeffaf madde aşırı kötü sanki cama rgb renk tutuyormuş gibi bence bundan dolayı asrock kötü gözüküyor onun dışında ben asrock tasarımdan memnunum
nedense bende bi powercolor red devil serisi hayranlığı var :/
yani hocam zevkler ve renkler. ztn gigabyte kısmında aorus modelini koymassanız direk asrockın bile altına koyardım gigabyte markasını. çünkü diğer modelleri soğutma olarakda iyi deil güç olarakda iyi deil. sapphireninde pulse modellerini seviyorum onlardada sert geçişli hatlar hoşuma gidiyo. sadelik ve sert geçişi bir araya getiren güzel yapımlarından biri bence. XFX ve powercoler konusunda sanırsam tercihim powercolor olurdu aynı zamanda. xfx güzel ama aşırı sade.yeston markasını bilmediğim için koymadım ama istersen koyabilirim onu da sorun değil yaniama yeston sakura da çok tatlı bi tasarım ya ama sıralamada powercolor red devile ikinci sırayı vermeni beklerdim
çok tatlı bi kart ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu sıralama canımı yakar şimdi bak :/ ama yine de kişisel yorumlar tabi![]()