HouSH
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,479
Wincredit kısmına geliyor ama 1095 alti olmadiigi için sipariş edemiosunBende dün vardi beyaz ak820 yaziyodu ama sizin bahsettiğiniz modelmi bilmiyorum
Wincredit kısmına geliyor ama 1095 alti olmadiigi için sipariş edemiosunBende dün vardi beyaz ak820 yaziyodu ama sizin bahsettiğiniz modelmi bilmiyorum
Eğer wincredit kampanyasına dahil olamıyorsan telefondan temuyu sil 3 gün temu ile ilgilenme gir sonrasında sana verecektir. (3 gün sonra Promosyon mesajları kısmında 300 kredi diyorsa sakın tıklama onu 600 yapıp veriyor, sana 1000 lazım o yüzden bekle o senin önüne sürer veya wincredit yazıp arada bak. Sadece o 300 krediye kampanyasına tıklama)
Bilmiyorum valla 800-900 kusur diye hatırlıyorum daha dün gelmiştiWincredit kısmına geliyor ama 1095 alti olmadiigi için sipariş edemiosun
Evet ilk olarak 1000₺ ürün alacaksın vergi ile toplam 1600₺ civarı bir para ödüyorsun. Bundan sonra sürekli sana 1000 kredi veriyor. Tek yapman gereken her seferinde sepetine 1000₺ üzeri ürün ekleyip sipariş oluşturmak. Bu sayede artık sürekli sadece vergisini ödeyerek 1000₺ lik ürünler alıyorsun. Ama eğer 3000 jeton toplamaya 60 jeton isterse o zaman buraya yaz yardım ederiz. 3000 jeton toplamaya 50 jeton isterse de tek yapman gereken 1000 liralık ürün almaktamamdır onu da alışveriş sonrası veriyor değil mi ?
bişey olmazBir adres bilgisine girdiğim ismin ikinci ismi tc üzerinde ayrı ama ben bitişik yazmışım. Örnek Ayşe Nur olması gerekirken Ayşenur yazmışım kafamı
Gümrükte kalır mı ya bu.
Mantıken TC doğru ise kalmaması lazım ama...
Sadece T.C ye bakılıyor sistemde içiniz rahat olsunBir adres bilgisine girdiğim ismin ikinci ismi tc üzerinde ayrı ama ben bitişik yazmışım. Örnek Ayşe Nur olması gerekirken Ayşenur yazmışım kafamı
Gümrükte kalır mı ya bu.
Mantıken TC doğru ise kalmaması lazım ama...
Bilmiyorum valla 800-900 kusur diye hatırlıyorum daha dün gelmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada şöyle bir kablo lazim varmi alip memnun olduğunuz ürün
https://share.temu.com/OcIvdEJzAjA
Evin ikinci aracı Fiorino ve iş amaçlı kullanıyorum genelde, o tarz bir ürün ben de arıyorum açıkçası...Fakat Temu dan baktığımda pek aklıma yatan olmadı, bulur ve alırsam linkini atarım..şu tarz arac ıçın pas pas alan varmı hiç buradakı fiyarlar 3k ya kadar dayanıyor ama onlar tam oturuyor araca bosluk bırakmıyor bunlar normal pas pas
bahsettıgım burda satılan urun
![]()
FEYZA OTO Tourneo Courier 2014-2024 Siyaha Siyah Renk Araca Özel 8d Premium Yeni Havuzlu Deri Paspas - Fiyatı, Yorumları
FEYZA OTO Tourneo Courier 2014-2024 Siyaha Siyah Renk Araca Özel 8d Premium Yeni Havuzlu Deri Paspas yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benim araçta varda ben deri veya hali olanlardan almayı düşünüyorum ondan dolayı bakıyorum yoksa var aracda bunlardanEvin ikinci aracı Fiorino ve iş amaçlı kullanıyorum genelde, o tarz bir ürün ben de arıyorum açıkçası...Fakat Temu dan baktığımda pek aklıma yatan olmadı, bulur ve alırsam linkini atarım..
Bu arada N11 ade aşağıdaki ürünü ara ara almayı düşünüyorum, ürünü baya araştırdım genel olarak kısa orta vadede iş görüyor, bi de siz bakın..
![]()
Goodyear Tüm Araçlara Uyumlu Universal 3D Havuzlu Oto Paspas Fiyatları ve Özellikleri
Goodyear Tüm Araçlara Uyumlu Universal 3D Havuzlu Oto Paspas en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
https://amzn.eu/d/gSo7wICSöz konusu çoklu priz olunca pek ısınamıyorum nedendir bilmem.. Neticede TV PC laptop etc. ürünlerde Çin işi kullanmak beni biraz korkutuyor. Bugüne kadar hiç almadım, Schneider, Philips, Brennenctuh ve Hama marka ürünler var ev ve işyerindeki tüm set up larımızda...
Naçizane pek tavsiye etmem size de..
O çakma Hama hocam onu sakın alma joule değeri bile yok patent hakkıyla üretilen bir ürün.. pierre cardin gibi düşün.. tuncmatik i tercih etmenizi öneririm.. Ya da benim favorim aşağıdaki.. Biraz daha bütçe arttirirsaniz sağlama alırsınız..https://amzn.eu/d/gSo7wIC
Şu 2 ürün arasında kaldım hocam hangisini tavsiye edersiniz? Laptop, monitör gibi şeyler takacağım büyük voltajlı (buzdolabı, fırın) gibi ürünler olmayacak. Hama markası daha ucuz sizce yeterli olur mu? Baktığımda HAMA 375Joule Tunçmatik 1050Joule olarak gözüküyor.