TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Son teslim almış olduğum 2 ajazz mouse larda ürünün kutusu biri üsten parçalanmış, diğeri alt taraftan yurtılarak açılmış şekilde geldi, nakliye sırasında olamayacak şekilde bir hasarı vardı kasıtlı yapılmış gibiydi son zamanlarda ajazz mouselarda yada başka ürünlerde bu şekilde bir sorun yaşayan varmı acaba? Daha gelmek üzere olan 3 4 adet mouse var umarım onlardada bu durumu yaşamam
Bendede öyleydi

Bu 1 nisan mevzusu ne oldu arkadaşlar sipariş geçmek istiyorum bir şeyler problem yaşamam dimi?

Son teslim almış olduğum 2 ajazz mouse larda ürünün kutusu biri üsten parçalanmış, diğeri alt taraftan yurtılarak açılmış şekilde geldi, nakliye sırasında olamayacak şekilde bir hasarı vardı kasıtlı yapılmış gibiydi son zamanlarda ajazz mouselarda yada başka ürünlerde bu şekilde bir sorun yaşayan varmı acaba? Daha gelmek üzere olan 3 4 adet mouse var umarım onlardada bu durumu yaşamam
Bende aynı problemi yaşadım zarar yok ama kutusunun arka tarafından yırtık şekilde geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar aldığınız ve şuan kullandığınız memnun olduğunuz ürünleri özelden atabilir misiniz veya yazabilir misiniz ?

Bu 1 nisan mevzusu ne oldu arkadaşlar sipariş geçmek istiyorum bir şeyler problem yaşamam dimi?
Konu sahibi bununla ilgili detaylı şekilde bir kaç kez açıklama yaptı. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.

Konu sahibi bununla ilgili detaylı şekilde bir kaç kez açıklama yaptı. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim pederden 1k kredi verdi de onu alıcaz bakalım :)

Screenshot_20250412_203327_com.einnovation.temu_edit_560731738245167.jpg

62.20% olan kısmı tamamen doldurduğumda etkinlik bitiyor mu? Bitmiyorsa daha ne kadar aşama kaldı bilen yazabilir mi?

ben de aynı yerdeydim 50 kuruş verdi %99.95 oldu bu etkinlik inanılmaz zor uğraşmaya değmez
Hocam bunlarla uğraşmaya değmez o kadar zorlaşıyor ki son zamanlarda kendiniz pes ediyorsunuz artık.
Desenize yanlış yoldayız diye :D Ama yol yanlışta olsa o kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum ya. Şimdi bana 50 kuruş verecek tahminen ondan sonra da 25 kuruş verir ondan sonra da 25 kuruş verip bitirir demi?

Desenize yanlış yoldayız diye :D Ama yol yanlışta olsa o kadar gelmişken geri dönmek istemiyorum ya. Şimdi bana 50 kuruş verecek tahminen ondan sonra da 25 kuruş verir ondan sonra da 25 kuruş verip bitirir demi?
5kr lara falan düşüyor bilidğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,315
Son üye
ucaksavar91
Geri