YKS MEZUNA KALMAK MANTIKLIMI

Reaksiyon skoru
37
herkese merhaba şuan 12.sınıfım mezuna kalmayı düşünüyorum şuanki netlerim tyt:50 civarında ayt:10 civarında obp:80 sizce mezuna kalmak mantıklımı eğer mezuan kalırsam hedeflediğim bölüm bursa teknik ya da bursa uludağ ünüversitesi Bilgisayar Mühendisliği sizce bu netleri mezun senemde tyt 90 ayt 50 civarında yapabilirmiyim hiçbir işim yok sadece ders çalışıcam günde belkide 14 saat çalışma şansın olucak

Çalışacağım diye şu an kendini kandırmıyorsan ve bundan eminsen mezuna bırak. Günde 14 saat diyişin kendini avutmak olduğu belli ancak şu an çalışamıyorum fakat seneye günlük 4-5 saatimi ayırırım dersen mezuna kal. Şu anda +10 saat çalışma gibi bir şeyi gerçekleştirebiliyorsan mezuna bırakma. Okulun devamsızlık konusunda sıktığını sanmıyorum, otur son 2 ay dişini sık kurtul.

günde 14 saat çalışırsan zaten ilk 100 e girersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence 2 ayda hedeflediğin netlere gelebilirsin. Yapacak daha iyi bir işin yoktur zaten bence şimdi başlamalısın

şuan okulda olduğu için sadece 4 saat çalışıyorum eğer mezuna kalmayı kafamda oturtutsam şimdiden başlarım

şuan okulda olduğu için sadece 4 saat çalışıyorum eğer mezuna kalmayı kafamda oturtutsam şimdiden başlarım
Çalışmaya iraden varsa ve okul saatlerin engel oluyorsa idarecilerle konuşmayı dene. Son aylarda devamsızlık konusunda biraz daha esnek davransınlar. Deneme sınavı yapılıyorsa sadece o günler gelirsin.

Çalışacağım diye şu an kendini kandırmıyorsan ve bundan eminsen mezuna bırak. Günde 14 saat diyişin kendini avutmak olduğu belli ancak şu an çalışamıyorum fakat seneye günlük 4-5 saatimi ayırırım dersen mezuna kal. Şu anda +10 saat çalışma gibi bir şeyi gerçekleştirebiliyorsan mezuna bırakma. Okulun devamsızlık konusunda sıktığını sanmıyorum, otur son 2 ay dişini sık kurtul.
aynen öyle baştan savmak için erteliyorsan hiç bulaşma. düzgün çalışacaksan mantıklı.

Çalışmaya iraden varsa ve okul saatlerin engel oluyorsa idarecilerle konuşmayı dene. Son aylarda devamsızlık konusunda biraz daha esnek davransınlar. Deneme sınavı yapılıyorsa sadece o günler gelirsin.
zaten özel okula gidiyorum 11in sonunda deçtim

Sınava hangi alandan gireceksin
sayısal

aynen öyle baştan savmak için erteliyorsan hiç bulaşma. düzgün çalışacaksan mantıklı.
düzgün çalışıcağıma inanıyorum

Gün tamamen sana kalıyor ama nasıl geçtiğini anlamıyorsun 14 saat için şuan günlük 10-11 saat çalışabiliyor olman lazım kesin olarak kalacaksan otur tyt bas sınava kadar 70-80 yapmaya çalış sınava kadar 7-8 saat çalışabilir düzeye gel yazın da bu saatleri sürdür kışın soğuk olur çalışma saatlerini arttırırsın ama bir anda arttırma bilinçli şekilde yap

Gün tamamen sana kalıyor ama nasıl geçtiğini anlamıyorsun 14 saat için şuan günlük 10-11 saat çalışabiliyor olman lazım kesin olarak kalacaksan otur tyt bas sınava kadar 70-80 yapmaya çalış sınava kadar 7-8 saat çalışabilir düzeye gel yazın da bu saatleri sürdür kışın soğuk olur çalışma saatlerini arttırırsın ama bir anda arttırma bilinçli şekilde yap
bencede söylediğiniz mantıklı bende mezuna kalırsam sınava kadar full tyt gider tyt arttırıırım sonrada ayt ağırlıklı(tyti ihmal etmeden) bir çalışma düzeni yaparım şuan özel okuklda olduğum için sınava 1 ay kala akşamları etüt olucak deneme haftası olucak her gün 1 deneme şeklinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,976
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri