Sapphire 9070XT Nitro + Coil Whine Deneyimi

değişim talep et bence bu çok knka
videoda o kadar sesli duruyorda yinede sesli tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

değişim talep et bence bu çok knka
1744501049989.png

menüde fps kısıtlayı kapatınca 1500 fps oluyor ve ötüyor fps sınırını açıp fpsi 1500 e sabitleyince ötmüyor :d
v-sync açık olursa yine ses yok

Son düzenleme:
Karttaki sorun ortadan kalkmış neyi farklı yaptınız ?

Normal gibi
Hiçbirşeyi değiştirmedim sürekli test yapiyoz yorgun zamanina denk geldi heralde o zaman😀

Karttaki sorun ortadan kalkmış neyi farklı yaptınız ?

Normal gibi
Peki sizde de yüksek fps lerde cw varmi

Hiçbirşeyi değiştirmedim sürekli test yapiyoz yorgun zamanina denk geldi heralde o zaman😀

Peki sizde de yüksek fps lerde cw varmi
Hayır yok bunu tdp ye bağlayabilirsiniz xt modelin tdp değeri 330w benim modelin 245w bobin ve mosfetlere daha çok yük biniyor haliyle cw normal kafanıza takmayın lakin normal ses seviyesi üstünde bir durum var ise gönderin kartı.

Hayır yok bunu tdp ye bağlayabilirsiniz xt modelin tdp değeri 330w benim modelin 245w bobin ve mosfetlere daha çok yük biniyor haliyle cw normal kafanıza takmayın lakin normal ses seviyesi üstünde bir durum var ise gönderin kartı.

Bağlantıyı FSP VITA içinden çıkan tekli kablo ile yaptınız değil mi yani fileli olan tek kablo (12V-2x6 olan). Bir ucunu ekran kartına diğer ucunu da FSP deki yine aynı (12V-2x6) yazan yere takıyoruz doğru mudur ?

Bağlantıyı FSP VITA içinden çıkan tekli kablo ile yaptınız değil mi yani fileli olan tek kablo (12V-2x6 olan). Bir ucunu ekran kartına diğer ucunu da FSP deki yine aynı (12V-2x6) yazan yere takıyoruz doğru mudur ?
evet

Valla ben çok test yaptım hiç cw duymadım çok şükür şansıma herhalde, ama benim şanssızlıkta benim 9800x3d nin arctic lf3 360'a rağmen cehennem gibi sıcak çalışması oldu 😂 Bu parça işlerinin şansa bakıyor olması üzücü.
Bu arada özelden konuşmuştuk sistemi toplamışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 🙂

Valla ben çok test yaptım hiç cw duymadım çok şükür şansıma herhalde, ama benim şanssızlıkta benim 9800x3d nin arctic lf3 360'a rağmen cehennem gibi sıcak çalışması oldu 😂 Bu parça işlerinin şansa bakıyor olması üzücü.
Bu arada özelden konuşmuştuk sistemi toplamışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın 🙂
testlerin hiçbirinde bende de ses yok oyunlarda fps aşırı yükselince ses yapıyor zaten

testlerin hiçbirinde bende de ses yok oyunlarda fps aşırı yükselince ses yapıyor zaten
Ben de denedim valorant dışı o kadar yüksek fps deneyimleyemedim ama 1300 lerde hiçbir sorun olmuyor bugün özellikle dinledim duyamadım hiç

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,238
Üyeler
193,304
Son üye
rambetiko
Geri