Sapphire 9070XT Nitro + Coil Whine Deneyimi

2K da kullanıyorum zaten .neyse akşam tekrar test edeyim bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle kurdum, ben 5700 xtden geçtim 1080p oynamaya alıştım monitör de 1080p olduğu icin 2k ya çekmek lazım tam performans için bu kartin hakki 2k, 1080p de cok performans beklememek lazım, islemci hallediyor çoğu şeyi. Monitör varsa bi 2k da dene bakayim, bi de shader belleğini oturması biraz zaman alıyor, ekstra olarak chipset ve bois güncelledim kartla birlikte ben, sende yap onları bi haberleşelim, cok fark yaratmadı kart bende 1080p rekabetçi oynadığım icin ama özellikle 50 tane mob varsa ekranda 100 tane oyuncu varsa o donma kasma olayı yok, 5700 xt(bundaki coil çığlık gibiydi ilk aldigimda zamanla duzeldi.) 100-110 derece çalışıyordu, bu fan açmıyor. 😄

2K da kullanıyorum zaten .neyse akşam tekrar test edeyim bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Coil whine eğer kart çığlık atıyorsa iade edilir çünkü alacağın yeni kartta çıkma olasılığı %90.

Coil whine eğer kart çığlık atıyorsa iade edilir çünkü alacağın yeni kartta çıkma olasılığı %90.
Bir de şöyle birsey var . Kutunun içinden çıkan guc kablolarını kullanmadım. Benim kasadan gelen tek 600w kabloyu kullanmaya devam ettim . 4070ti de sıkıntı olmamıştı. Bunda da olmaz heralde

Bir de şöyle birsey var . Kutunun içinden çıkan guc kablolarını kullanmadım. Benim kasadan gelen tek 600w kabloyu kullanmaya devam ettim . 4070ti de sıkıntı olmamıştı. Bunda da olmaz heralde
bir sorun olmaz bro rahat ol. 3x8 ile besliyorum bende. çoğu oyunda fan dönmüyor tribe girip duruyorum.

oyuna girerken coilwhine çıkıyor. biraz oynayınca gidiyor. alt tab yapınca da çıkıyor. anlamadım gitti.
FPS çok yükselirse bobinler ses yapar normal FPS sabitle menü ve oyun için aynı değerleri gir ses çıkmaz.

FPS çok yükselirse bobinler ses yapar normal FPS sabitle menü ve oyun için aynı değerleri gir ses çıkmaz.
aynen fps sabitleyince ses yok. şimdi tek sıkıntı valorant girdiğimde kamerayı çevirince yazılar bulanıklaşıyor. onu çözmeye uğraşıyorum. eğer onuda çözersem iade etmem gibi. biraz fps gitse de önemli değil. ekran kartı düşük sıcaklıkta çalışsın yeter ki

aynen fps sabitleyince ses yok. şimdi tek sıkıntı valorant girdiğimde kamerayı çevirince yazılar bulanıklaşıyor. onu çözmeye uğraşıyorum. eğer onuda çözersem iade etmem gibi. biraz fps gitse de önemli değil. ekran kartı düşük sıcaklıkta çalışsın yeter ki
Rodeon boost diye özellik var AMD software de onu kapatirsan çözülür

Geri