Sapphire 9070XT Nitro + Coil Whine Deneyimi

Bence gerek yok tabi yoğun kullanimda bir kerelik sıcaklık kontrolü yapmak iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düz modelin nitro plusı ile bu değeri çok rahat geçeceğimi düşünüyorum kartı stock mu kullanıyorsunuz

2x6 direkt fsp vita 850w psu nun kendi kablosunu taktım

Değişim talep edeceğim gibi ama hem sesten dolayı hemde fanlardan birisi sanki yalpaliyor tam dengeli dönmüyor gibi
Fanlarda yalpalama olduğunu düşünmüyorum üstündeki etiket basımı ile alakalı göz yanılması olabilir düz model nitro + kullanıyorum cw yok 52 dereceyi geçtiğini görmedim düz model xt ye göre 100w daha az güç çekip 5-10 derece daha serin çalışıyor ve elimdeki kartın silikon kalitesi üst düzey yukarıdaki furmark testinizi biraz düşük buldum açıkçası ilerleyen saatlerde test atarım konuya hayırlı olsun

Düz modelin nitro plusı ile bu değeri çok rahat geçeceğimi düşünüyorum kartı stock mu kullanıyorsunuz

Fanlarda yalpalama olduğunu düşünmüyorum üstündeki etiket basımı ile alakalı göz yanılması olabilir düz model nitro + kullanıyorum cw yok 52 dereceyi geçtiğini görmedim düz model xt ye göre 100w daha az güç çekip 5-10 derece daha serin çalışıyor ve elimdeki kartın silikon kalitesi üst düzey yukarıdaki furmark testinizi biraz düşük buldum açıkçası ilerleyen saatlerde test atarım konuya hayırlı olsun
Karti stok kullaniyorum sonuçlarınızi bekliyorum bakalim ona göre tekrar bir test yapayım

Karti stok kullaniyorum sonuçlarınızi bekliyorum bakalim ona göre tekrar bir test yapayım
Testlerden birisi elle fan ayarı diğeri otomatik fan ayarı ve sizin skorunuzdan %15 daha güçlü ve sahip olduğum kart 9070 Nitro plus modeli xt falan değil.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-12 224816.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-12 224816.png
    2.7 MB · Hit: 32
  • Ekran görüntüsü 2025-04-12 225056.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-12 225056.png
    2.7 MB · Hit: 34
Testlerden birisi elle fan ayarı diğeri otomatik fan ayarı ve sizin skorunuzdan %15 daha güçlü ve sahip olduğum kart 9070 Nitro plus modeli xt falan değil.
Akşama bakayim bende bir tekrardan test edeyim

nitro 9070xt var, cw hiç yok. 1000fps valorantta dahi yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,514
Üyeler
185,753
Son üye
keremks
Geri