pozalba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 622
İstersen bir dene yeni geldi zaten sana ben 1 aydır kullanıyorumBende de hdmi girişi tarafındaki
Hepsimi böyle acaba değişim ile ugraşmasammıki
İstersen bir dene yeni geldi zaten sana ben 1 aydır kullanıyorumBende de hdmi girişi tarafındaki
Olabilir 1000li fps leri görmüştür menü de.Bende de hdmi girişi tarafındaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlarda fps sınırsız ayarlanmiştir menüde fps çok yükselince yapıyor sesi
ondan dolayi pubgde menüde 600 fps görüyor 60da sabitleyince sesi kesiyor hemenOlabilir 1000li fps leri görmüştür menü de.
Müsait zamanda senin fanın videosunu atabilirmisin bana ona göre iade edeyimİstersen bir dene yeni geldi zaten sana ben 1 aydır kullanıyorum
Aynısı sadece sağ tarafta benim kiondan dolayi pubgde menüde 600 fps görüyor 60da sabitleyince sesi kesiyor hemen
Müsait zamanda senin fanın videosunu atabilirmisin bana ona göre iade edeyim
ondan dolayi pubgde menüde 600 fps görüyor 60da sabitleyince sesi kesiyor hemen
Müsait zamanda senin fanın videosunu atabilirmisin bana ona göre iade edeyim
Kasa tam kapalıyken ses rahatsız edecek seviyedemi? Bende almayı düşünüyorum Aynı olay aldığım kartta çıkarsa ona göre işlem yapayım. Performansta bir sıkıntı yoksa çok önem arz etmez benim için.
Fanın dönüşü etiket yamukluğundan olma ihtimali ???
Ses kulaklık takarsan zaten duymazsin dediğim gibi fps çok uçarsa o sesi yapıyor fps sınırlandirirsan ses yok performansa etkisi de yokKasa tam kapalıyken ses rahatsız edecek seviyedemi? Bende almayı düşünüyorum Aynı olay aldığım kartta çıkarsa ona göre işlem yapayım. Performansta bir sıkıntı yoksa çok önem arz etmez benim için.
Fanın dönüşü etiket yamukluğundan olma ihtimali ???
Kartin sıcaklık problemi zaten yokHocamlar mühendisler sizin düşündüğünüzğ düşünmüyor mu sizce? O soketin hasta olduğunu bilerek denemeden öyle bir şey yapmazlar kart dehşet iyi soğuyor güzelim kart tasarımından mahrum kalmayın takın şu kapağı..
Sessiz modda kalmış bunların ki bizim bahsettiğimiz.farkli bisiBunun hakkında Reddit te konular açılmış bir incele istersen :
O yüzden kapatın üstünü dert etmeyinKartin sıcaklık problemi zaten yok
Sessiz modda kalmış bunların ki bizim bahsettiğimiz.farkli bisi