Daha güçlü olan laptoplar var ancak hem pil ömrü hem de performans ve ses konusunda daha iyi ürün tercih etmek isteyenler için alınmaz değil.
5060 beklemek daha mantıklı bence9 taksitte var alsam mı ki
*Farklı model9 taksitte var alsam mı ki
Ne alaka %45 bu ekranlar cok kaliteli arakadas aldigin bu model degildir 165 hz wuxg cozunurluk bir leptopta bulabilecegin en iyi panel bundaLaptop malzeme kalitesi vs çok çok iyi tek sıkıntı Panel %45 NTSC ama ekran olarak güzel duruyor bence arkadaşa aldık
Wuxga bile değil wqxga bu laptopta ekran kalitesi allahuekber dagları seviyesinde öbür arkadaş yanlış bilgilendirmişNe alaka %45 bu ekranlar cok kaliteli arakadas aldigin bu model degildir 165 hz wuxg cozunurluk bir leptopta bulabilecegin en iyi panel bunda
Yanlışınız varLaptop malzeme kalitesi vs çok çok iyi tek sıkıntı Panel %45 NTSC ama ekran olarak güzel duruyor bence arkadaşa aldık
sizin dediğiniz farklı model bu FHDWuxga bile değil wqxga bu laptopta ekran kalitesi allahuekber dagları seviyesinde öbür arkadaş yanlış bilgilendirmiş
daha duyurulmadılar bile , yazın sonuna gelmeleri bile şüpheli . Ayrıca kimse bu fiyata bu kasa kalitesinde 5060 vermez5060 beklemek daha mantıklı bence
Sivi metal+ %100 srgb %92 Dci P3 var ekranda hocam siz V15 ile karistirmussunizLaptop malzeme kalitesi vs çok çok iyi tek sıkıntı Panel %45 NTSC ama ekran olarak güzel duruyor bence arkadaşa aldık
O Nitro 15 modelidir.Laptop malzeme kalitesi vs çok çok iyi tek sıkıntı Panel %45 NTSC ama ekran olarak güzel duruyor bence arkadaşa aldık
Haklısınız ürünün acıklamasına bakarak hata yaptımYanlışınız var
180Hz FHD+ 3ms %100sRGB 500nit G-Sync ekran
bu segmentteki en iyi ekranlardan biri
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizin dediğiniz farklı model bu FHD
RTX 4060'a 48k verilmez yorumunu beklerdim. Bu mesaj anormal oldu.Ekrana kötü diyen tayfanın kafasından istiyorum
Her daim ürünün kendi sayfasına bakmak iyi olandır.Haklısınız ürünün acıklamasına bakarak hata yaptım
clevo kasa 4070 almaktan iyidir ,soğutması kasası ekranı güzel bir ürün . Fiyatlar çok arttı gayet alınır bir ürünRTX 4060'a 48k verilmez yorumunu beklerdim. Bu mesaj anormal oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her daim ürünün kendi sayfasına bakmak iyi olandır.