Thelastmfi
80+
- Katılım
- 11 Ağustos 2022
- Mesajlar
- 148
- Reaksiyon skoru
- 20
9070 xt %20 falan daha güçlü gerek yok fikrimce.3 fanli 5070 ten geçmeye degermi
bence gerek yok3 fanli 5070 ten geçmeye degermi
hocam yeni bilgisayar topluyorumda 6 taksite alınır mı?. alınırsa beni 4-5 sene götürürmü. bide günlük basit işlerdede kullanacağım photoshopdur video editlemedir falan sıkıntı çıkarırmı?Taksitle alınmayacaksa şu daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070 xt %20 falan daha güçlü gerek yok fikrimce.
Alınır, işlemcin de yeterliyse 4-5 sene rahat götürür video editlemede de gayet yeterli.hocam yeni bilgisayar topluyorumda 6 taksite alınır mı?. alınırsa beni 4-5 sene götürürmü. bide günlük basit işlerdede kullanacağım photoshopdur video editlemedir falan sıkıntı çıkarırmı?
6 ay taksitle yapıştırdım ben, daha bekleyemiceğim fiyat düşmesini bu saatden sonra dolar artmazsa anca 33e falan düşer zatenTaksitle alınmayacaksa şu daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070 xt %20 falan daha güçlü gerek yok fikrimce.
hocam 7800x3d ile combolicam işlemciyi taktım pcyi denedim çalışıyor tek ekran kartı alıcam. 5070 ti mi 9070 xt mi diye arasında kaldım 35k ya düşmüş 6 taksit çok iyi geldi gözüme. tek sıkıntı amd nin render görevleri nvidiaya göre kötü kalıyor o yüzden çekiniyorum amd almaya yoksa hiç düşünmeden alıcam. hele yeni gelen fsr4 ve ray tracingi dahada düzelttiklerini öğrenince amd ye daha sıcak yaklaşmaya başladım.Alınır, işlemcin de yeterliyse 4-5 sene rahat götürür video editlemede de gayet yeterli.
Geçenlerde 5070ti 38k ya düşmüştü yanlış hatırlamıyorsamhocam 7800x3d ile combolicam işlemciyi taktım pcyi denedim çalışıyor tek ekran kartı alıcam. 5070 ti mi 9070 xt mi diye arasında kaldım 35k ya düşmüş 6 taksit çok iyi geldi gözüme. tek sıkıntı amd nin render görevleri nvidiaya göre kötü kalıyor o yüzden çekiniyorum amd almaya yoksa hiç düşünmeden alıcam. hele yeni gelen fsr4 ve ray tracingi dahada düzelttiklerini öğrenince amd ye daha sıcak yaklaşmaya başladım.
Render performansı çok önemliyse nvidia alıcaksınız yapcak başka bir şey yokhocam 7800x3d ile combolicam işlemciyi taktım pcyi denedim çalışıyor tek ekran kartı alıcam. 5070 ti mi 9070 xt mi diye arasında kaldım 35k ya düşmüş 6 taksit çok iyi geldi gözüme. tek sıkıntı amd nin render görevleri nvidiaya göre kötü kalıyor o yüzden çekiniyorum amd almaya yoksa hiç düşünmeden alıcam. hele yeni gelen fsr4 ve ray tracingi dahada düzelttiklerini öğrenince amd ye daha sıcak yaklaşmaya başladım.
aşırı uçuk kaçık render yapacağımı düşünmüyorum hocam. dediğim gibi genel basit işler resim photosohoplama, video editleyip düzenleme falan. blender kullanan birisi deyilim kullansam bile 1-2 model import eder çıkarım. render olarak maks işim bu kadar olur. o yüzden yetermi diye insanlara soruyorum çünkü 9070 xt almak istiyorum ama sonradanda sorun yaşamak istemiyorum böle konularda. bide 3 taksit biraz zorlayabilir beni hocam mümkünse 6 taksit yapcam.Render performansı çok önemliyse nvidia alıcaksınız yapcak başka bir şey yok
https://www.n11.com/urun/palit-gami...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst
3 taksiti varmış şunun.