Yalan yok valla burada kart. Keşke olmasa da masa üstüne koysam kasayı. Bazı oyunlarda çok az oluyor Marvel rivals, lost ark gibi bazı oyunlarda çoşuyor bf6 gibi. Bir asus 7800xt kullanmıştım onda çok aşırı rahatsız edici oluyordu bildiğin bir süre sonra kulağım çınlamaya başlıyordu. Bunda cw var ama rahatsız etmiyor sesi.Bende 4k 240hz de kullanıyorum cw yoktu. İlk defa pulse kullanan birinden cw duydum.
2. el aldığım 6700 xt de render falan yaparken bildiğin sanki üretim yapar gibi cw sesi vardı duraksayıp devam ettiği için, çok yüksek ses değildi ama fanlar kapalıyken belli oluyordu baya, 4060 dahil en düşük tdpli kartlarımda bile cw çıktığı için artık bu tarz kartlarda cw çıkmazsa ömür boyu sahiplenesim geliyor.Yalan yok valla burada kart. Keşke olmasa da masa üstüne koysam kasayı. Bazı oyunlarda çok az oluyor Marvel rivals, lost ark gibi bazı oyunlarda çoşuyor bf6 gibi. Bir asus 7800xt kullanmıştım onda çok aşırı rahatsız edici oluyordu bildiğin bir süre sonra kulağım çınlamaya başlıyordu. Bunda cw var ama rahatsız etmiyor sesi.
Valla benim en büyük hayalim cw olmayan bir ekran kartına sahip olabilmek rtx970 serisinden beri kullandığım her kartta cw vardı.2. el aldığım 6700 xt de render falan yaparken bildiğin sanki üretim yapar gibi cw sesi vardı duraksayıp devam ettiği için, çok yüksek ses değildi ama fanlar kapalıyken belli oluyordu baya, 4060 dahil en düşük tdpli kartlarımda bile cw çıktığı için artık bu tarz kartlarda cw çıkmazsa ömür boyu sahiplenesim geliyor.
CW olayı monitördeki ölü piksel gibi tamamen şans işi. Her kartta her markada olabilir.Pulse de olmaz.
Rog nitro gibi üst segment kartlarda cw olur.