yorumun için çok teşekkür ederim.Kardeşim rank zaten taş gibi, göz iyi çalışıyor belli, monitörü düzgün seçersen aim daha da oturur20K bütçeyle şu anda piyasada alınabilecek en mantıklı modellerden ikisini net şekilde önerebilirim:
1. MSI G2412
2. ViewSonic XG2431
- 23.8" IPS panel, 170Hz, 1ms tepki süresi.
- Şu an piyasada 9K civarına bulunuyor.
- Renkler tatmin edici, gecikme düşük, VALO gibi oyunlarda gayet yeterli.
- 23.8", IPS, 240Hz, 0.5ms, FreeSync Premium.
- Şu an 17-18K civarında, biraz daha pahalı ama gerçekten profesyonel seviye bir monitör.
- Blur Busters sertifikalı, görüntü netliği ve akıcılık açısından efsane.
Eğer bütçeyi çok zorlamak istemiyorsan MSI G2412 fazlasıyla iş görür. Ama “ben uzun süre kullanacağım, full e-spor odaklı olsun” diyorsan ViewSonic XG2431’e geçmek mantıklı.
Stoklara bakarken dikkat et, AOC 24G2 gibi bazı eski efsane modeller şu ara ya yok ya da fiyattan uçmuş durumda.
yani video da izliyorum arada ama karar veremdim ya şu an 2 k 165 hz bir ekran kullanıyorum nasıl gelir bana yeni alacağım ekransadece rank odaklıysan ve renkler de umrunda değilse benqdan şaşma kardeşim tepkime süresi çok iyidir kullandım da. şuan xg259qns 380hz kullanıyorum benq kadar hızlı değil tabii ki de fakat renklere önem veren birisiyim karar senindir
Bütçe 20 k ise 2. El xl2566k olanına bak derim hem 360 Hz. Gidiptr IPS fln almayorumun için çok teşekkür ederim.
Zowie BenQ 24.5 XL2546K 0.5 MS 240HZ
bu monitörü 2. el de 13 bin tl gibi bir rakama anlaştım sizce nasıldır acaba
bodrum da yaşıyorum ben burda 2. el bulmam pek mümkün değil mallesef tek bulabilidğimBütçe 20 k ise 2. El xl2566k olanına bak derim hem 360 Hz. Gidiptr IPS fln alma
sizin dediğinizmi bu mubodrum da yaşıyorum ben burda 2. el bulmam pek mümkün değil mallesef tek bulabilidğim
13 bin tl ye bu![]()
ZOWIE XL2546K 240Hz DyAc⁺ 24.5 inç e-Spor Monitörü | Zowie Turkey
Yeni nesil XL serisi PC e-Spor monitörleri, ayar esnekliğini ve oyuncuların performansa odaklanma konforunu ve rahatlığını daha da artırır.zowie.benq.com