- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. Anakart konusuna takıldım biraz. Normalde x870 tomahawk alıp geçecektim de üstteki hocam sorun yaşayan çok kişi var dedi. Sizin fikriniz nedir ?Hepsi uyumlu hayırlı olsun biraz pahalıya patlar ama
Çok teşekkür ederim. Anakart konusuna takıldım biraz. Normalde x870 tomahawk alıp geçecektim de üstteki hocam sorun yaşayan çok kişi var dedi. Sizin fikriniz nedir ?Hepsi uyumlu hayırlı olsun biraz pahalıya patlar ama
Am5 hayla yeni bir platform elbet'ki sorunlar olacaktır ama kafaya takma hangi markayı alırsan al sorun yaşarsın anakartın iyi tomahawk zaten üst düzey bir anakartÇok teşekkür ederim. Anakart konusuna takıldım biraz. Normalde x870 tomahawk alıp geçecektim de üstteki hocam sorun yaşayan çok kişi var dedi. Sizin fikriniz nedir ?
fiyat iyimiş benzer kasalar fansız olarak çok daha fayiş fiyatladaileridede çok lazım değil render almadığın için
![]()
ZOKO TANK SİYAH 7X12 KUMANDALI ARGB FANLI OYUNCU KASA... - Ucuzbudur
En ucuz ZOKO TANK SİYAH 7X12 KUMANDALI ARGB FANLI OYUNCU KASASI fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
bak böyle 7x aynalı olarak hazır seti varmış fan almanada gerek kalmaz
x870 tomahawk yerine x870e tomahawk alabilirsiniz yada paraya kıyıp carbon wifi alabilirsinzÇok teşekkür ederim. Anakart konusuna takıldım biraz. Normalde x870 tomahawk alıp geçecektim de üstteki hocam sorun yaşayan çok kişi var dedi. Sizin fikriniz nedir ?
ikisi arasında bir fark yok diye biliyordum epey'den bakmıştım. ne farkı var ki ?x870 tomahawk yerine x870e tomahawk alabilirsiniz
x870e de daha fazla port işete ıvır kıvır var 1-2 şeyi iyi üst seviye isitiyorsan bari almış iken e serisi olsun dedimikisi arasında bir fark yok diye biliyordum epey'den bakmıştım. ne farkı var ki ?
fiyat iyimiş benzer kasalar fansız olarak çok daha fayiş fiyatlada
Kaç yıl sonraki oyunlar için yaptığınız bir yatırım bu? O kadar yıldan sonra parçalarınız eskiyecek onu da unutmayın derim. Ortalama bir 4060 sistemden çok farklı şeyler yaşatmayacak bir sisteme 5 katına yakın para vermek bana aşırı derece müsrif ve anlamsız geliyor.Sadece oyun amaçlı hocam. Başka bir işim yok
minimum 5 yıl boyunca sistemi değiştirmeyecem hocam. Birde parça seçerken kaliteden ödün vermiyim dedim. Çok fazla arıza durumu yaşadım daKaç yıl sonraki oyunlar için yaptığınız bir yatırım bu? O kadar yıldan sonra parçalarınız eskiyecek onu da unutmayın derim. Ortalama bir 4060 sistemden çok farklı şeyler yaşatmayacak bir sisteme 5 katına yakın para vermek bana aşırı derece müsrif ve anlamsız geliyor.
Bende 7500f ve 4060ti var aynı şeyleri düşünüyoruz. Fakat benim yaklaşık 35-40k gibi param cebimde kalıyor. Saygı duyuyorum elbette, diyecek başka sözüm yok.minimum 5 yıl boyunca sistemi değiştirmeyecem hocam. Birde parça seçerken kaliteden ödün vermiyim dedim. Çok fazla arıza durumu yaşadım da