Sistemin son hali iyi mi ? 💫💫

Çok teşekkür ederim. Anakart konusuna takıldım biraz. Normalde x870 tomahawk alıp geçecektim de üstteki hocam sorun yaşayan çok kişi var dedi. Sizin fikriniz nedir ?
Am5 hayla yeni bir platform elbet'ki sorunlar olacaktır ama kafaya takma hangi markayı alırsan al sorun yaşarsın anakartın iyi tomahawk zaten üst düzey bir anakart

ileridede çok lazım değil render almadığın için

bak böyle 7x aynalı olarak hazır seti varmış fan almanada gerek kalmaz
fiyat iyimiş benzer kasalar fansız olarak çok daha fayiş fiyatlada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim. Anakart konusuna takıldım biraz. Normalde x870 tomahawk alıp geçecektim de üstteki hocam sorun yaşayan çok kişi var dedi. Sizin fikriniz nedir ?
x870 tomahawk yerine x870e tomahawk alabilirsiniz yada paraya kıyıp carbon wifi alabilirsinz

ikisi arasında bir fark yok diye biliyordum epey'den bakmıştım. ne farkı var ki ?
x870e de daha fazla port işete ıvır kıvır var 1-2 şeyi iyi üst seviye isitiyorsan bari almış iken e serisi olsun dedim

Sadece oyun amaçlı hocam. Başka bir işim yok
Kaç yıl sonraki oyunlar için yaptığınız bir yatırım bu? O kadar yıldan sonra parçalarınız eskiyecek onu da unutmayın derim. Ortalama bir 4060 sistemden çok farklı şeyler yaşatmayacak bir sisteme 5 katına yakın para vermek bana aşırı derece müsrif ve anlamsız geliyor.

Kaç yıl sonraki oyunlar için yaptığınız bir yatırım bu? O kadar yıldan sonra parçalarınız eskiyecek onu da unutmayın derim. Ortalama bir 4060 sistemden çok farklı şeyler yaşatmayacak bir sisteme 5 katına yakın para vermek bana aşırı derece müsrif ve anlamsız geliyor.
minimum 5 yıl boyunca sistemi değiştirmeyecem hocam. Birde parça seçerken kaliteden ödün vermiyim dedim. Çok fazla arıza durumu yaşadım da

minimum 5 yıl boyunca sistemi değiştirmeyecem hocam. Birde parça seçerken kaliteden ödün vermiyim dedim. Çok fazla arıza durumu yaşadım da
Bende 7500f ve 4060ti var aynı şeyleri düşünüyoruz. Fakat benim yaklaşık 35-40k gibi param cebimde kalıyor. Saygı duyuyorum elbette, diyecek başka sözüm yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,781
Üyeler
184,346
Son üye
azosial
Geri