- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bir tık pahalı olabilir hocam haklısınız. Ram olarak patriotu çok duydum aslında o da olabilirdi fakat g-skill bu sektörün lideri diye bildiğim için seçtim bunu. Yinede bir bakacam tekrardan. Fiyat farkı çoksa patriotu düşünebilirim. Sıvı soğutucu olarak sizin dediğiniz benim seçtiğimin alt versiyonu. Bu benim seçtiğim sıvı soğutucu pro versiyonu ve fanların statik basıncı 7mm. İnanılmaz bir performansı var o yüzden bunu seçtim. Kasa olarak da nzxt h9 flow'u önerenler olmuştu şimdi tekrar bakacam. Bunun da fiyatı benimkinden çok ucuzsa düşünebilirim söylediğiniz iyi oldu. Teşekkür ederim önerileriniz için.Hocam çok pahalı parçalar yokmu mesela rami o yerine patriot viper seçilebilir soğutucu arctic freezer 3 360mm soğutma bence daha kaliteli ve kasaya o kadar vermek yerine nzxt h9 flow seçilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok teşekkür ederim bakacam şimdi![]()
120x120x25mm Double Ring Aynalı ARGB Kasa Fanı-Beyaz
Yüksek Performanslı Fan 120mm Fan Boyutu 800 - 1800 RPM Fan Hızı ARGB Dişi + Erkek - 4 Pin Bağlantı Hidrolik Yatak 30000 Saat Ömürwww.rampage.com.tr
Siyahı 400, beyazı 380 TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şunu diyorsunuz dimi ? Lianli'den daha pahalı görünüyorHocam çok pahalı parçalar yokmu mesela rami o yerine patriot viper seçilebilir soğutucu arctic freezer 3 360mm soğutma bence daha kaliteli ve kasaya o kadar vermek yerine nzxt h9 flow seçilebilir
Yükleniyor...
www.akakce.com