Sistemin son hali nasıl ?

Hocam çok pahalı parçalar yokmu mesela rami o yerine patriot viper seçilebilir soğutucu arctic freezer 3 360mm soğutma bence daha kaliteli ve kasaya o kadar vermek yerine nzxt h9 flow seçilebilir
Evet bir tık pahalı olabilir hocam haklısınız. Ram olarak patriotu çok duydum aslında o da olabilirdi fakat g-skill bu sektörün lideri diye bildiğim için seçtim bunu. Yinede bir bakacam tekrardan. Fiyat farkı çoksa patriotu düşünebilirim. Sıvı soğutucu olarak sizin dediğiniz benim seçtiğimin alt versiyonu. Bu benim seçtiğim sıvı soğutucu pro versiyonu ve fanların statik basıncı 7mm. İnanılmaz bir performansı var o yüzden bunu seçtim. Kasa olarak da nzxt h9 flow'u önerenler olmuştu şimdi tekrar bakacam. Bunun da fiyatı benimkinden çok ucuzsa düşünebilirim söylediğiniz iyi oldu. Teşekkür ederim önerileriniz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyahı 400, beyazı 380 TL.
Çok teşekkür ederim bakacam şimdi

Hocam çok pahalı parçalar yokmu mesela rami o yerine patriot viper seçilebilir soğutucu arctic freezer 3 360mm soğutma bence daha kaliteli ve kasaya o kadar vermek yerine nzxt h9 flow seçilebilir
şunu diyorsunuz dimi ? Lianli'den daha pahalı görünüyor

Evet bir tık pahalı olabilir hocam haklısınız. Ram olarak patriotu çok duydum aslında o da olabilirdi fakat g-skill bu sektörün lideri diye bildiğim için seçtim bunu. Yinede bir bakacam tekrardan. Fiyat farkı çoksa patriotu düşünebilirim. Sıvı soğutucu olarak sizin dediğiniz benim seçtiğimin alt versiyonu. Bu benim seçtiğim sıvı soğutucu pro versiyonu ve fanların statik basıncı 7mm. İnanılmaz bir performansı var o yüzden bunu seçtim. Kasa olarak da nzxt h9 flow'u önerenler olmuştu şimdi tekrar bakacam. Bunun da fiyatı benimkinden çok ucuzsa düşünebilirim söylediğiniz iyi oldu. Teşekkür ederim önerileriniz için.

H9 flow 8k falan olması lazım arctic önermemin sebebi ise h9 alırsanız içerisi çok ışıklı olması siyah asil dursun anlamında

şunu diyorsunuz dimi ? Lianli'den daha pahalı görünüyor

3k daha ucuz fotoğraftaki kasa 11k olması lazım yanlış görmediysem

Fan da var bu kasada fanlarada para vermemiş olursunuz

Psu da enermax seçilebilirdi 1350wat çok daha ucuz olması lazımdı

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
H9 flow 8k falan olması lazım arctic önermemin sebebi ise h9 alırsanız içerisi çok ışıklı olması siyah asil dursun anlamında

3k daha ucuz fotoğraftaki kasa 11k olması lazım yanlış görmediysem
Benim fotodaki kasayı mı diyorsunuz ? 7.5 o hocam :D Fanları rgb mi geliyor nzxt'de ?

Olabilir

Kral sen hangi mesleği yapıyorsun şöyle rahat alabilmek içim ne iş yapmamız gerekiyor sırrı açıklar mısın
Devlet memuruyum hocam. Standart memur maaşı alıyorum çok da aman aman bir para değil :D

Anladım hocam. Şuan zaten garanti bi tıp var herhalde ataması olan.
Valla sayısal okumadığıma pişmanım. Sözelde veya eşit ağırlıkta harbiden işe girmek zor. Sayısalda bi hemşirlik falan okusaydım kpss'den 70-75 puanla bile devlete atardım kendimi. Bundan önce 2 sefer polislik denedim her şeyi geçtim sözlüde elendim. O tarz mesleklerde de torpil çok fazla dönüyor bilirsin. Yani anlayacağın ondan yana da yüzüm gülmedi. En son düz memurluk geldi şükrettim artık

Geri