Sistemin son hali nasıl ?

şöyle hocam havayı içeri alıp cama üflüyor klasik kasalarsa direkt parçalara üflüyor havayı
Valla hocam muhtemelen belli bir mantıkla yapıyorlar . Hatta çoğu zaman normal kasalardan daha güzel devirdaim yapıp daha gfüzel soğutuyolar . Bazıları alta da fan koyuyor üste de 360 mm sıvı ile uçak gibi oluyor .

Valla hocam muhtemelen belli bir mantıkla yapıyorlar . Bazıları alta da fan koyuyor üste de 360 mm sıvı ile uçak gibi oluyor .
o şekilde olur ya ama alta fan koymayıp sadece yandaki 3 fanla yetinmek yetmez bence

( Sayfaları okumadım, sadece sistem resimlerine baktım )

Beni yanlış anlamayın ama o lian-li wireless fan'a niye 1.5k veriyorsunuz. Birde 3'lüsü 4.9k. Rampage'de aynı ürün, ( yan desen olayı aynı en azından ) 380 TL. Hesap yapalım hızlıca, 380x4 = 1520.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Beni yanlış anlamayın ama o lian-li wireless fan'a niye 1.5k veriyorsunuz. Birde 3'lüsü 4.9k. Rampage'de aynı ürün, ( yan desen olayı aynı en azından ) 380 TL. Hesap yapalım hızlıca, 380x4 = 1520.
Rampage mi önerdin sen az önce Lian Li yerine ?

Haklısınız. Biraz pahalı fakat lianli'nin SL infinity fanlarını aylardır inceliyorum. Beni gerçekten benden alan bir görüntüsü var. Estetik olarak da lianli'den devam edeyim dedim. Dediğiniz rampage nasıldır bilgim yok fakat inceleyeceğim hocam link atarsanız.

En iyisi sizin olsun hocam saolun varolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mesajları tekrar okuyordum da size verdiğim mesajda kalbinizi kıracak veya diğer insanları aşağılayacak bir şey söylemedim. Mesajımı tekrar okuyunca sanki öyle bir şey ima etmişim gibi olmuş. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Asgari ücretle çalışan insanlara bir lafım olmadı yani. Sadece kendi hayat standartımı anlatmaya çalıştım. Birileri yanlış anladıysa veya canı sıkıldıysa özür dilerim amacım kimseyi ekonomik durumundan ötürü kesinlikle katiyen aşağılamak değil.
Yok hocam yanlış anlaşılacak bir şey demediniz ben de sizinle aynı fikirdeyim. Asgari ücret almıyorum niye gidip ucuz marka alayım alırım kaliteli ama gigabyte de kalite mesela nite rog strixe ek para ödeyeyim

• Muhteşem
Kötü parça var mı bakar mısınız ? Ona göre hepsini sipariş geçecem.

Sistemin toplam fiyatı 80 bin TL. Ekran kartı ve ssd hariç. Ekran kartım 4070 Tİ. Bunu yeni sisteme aktaracam.
Sistemdeki parçalar gayet kaliteli ve güzel hocam. Bizde asus laptop var belki bir değil bunlarla ama en az 6-7 senedir kullaniyoruz sorunsuz bir şekilde. Eminim çok güzel ve hoş görüntülü bir sistem çıkıcak, aynı reelslerdeki gibi. Zaten akvaryum kasa en güzel görüntüsü olanlardan ama soğutmayı iyi kurmak gerekiyor ki siz halletmişsiniz zaten. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Muhteşem
Sistemdeki parçalar gayet kaliteli ve güzel hocam. Bizde asus laptop var belki bir değil bunlarla ama en az 6-7 senedir kullaniyoruz sorunsuz bir şekilde. Eminim çok güzel ve hoş görüntülü bir sistem çıkıcak, aynı reelslerdeki gibi. Zaten akvaryum kasa en güzel görüntüsü olanlardan ama soğutmayı iyi kurmak gerekiyor ki siz halletmişsiniz zaten. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun efenim

Çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun efenim
Teşekkürler hocam. Benim daha önümde uzun bir yol var. Yks ye yeni girdim daha. Sonuçlar aciklancakta tutarsa yazcamda okicamda birçok iş. O da tutarsa. Tutmazsa 1 sene daha gitcek gibi..

• Beğen
Teşekkürler hocam. Benim daha önümde uzun bir yol var. Yks ye yeni girdim daha. Sonuçlar aciklancakta tutarsa yazcamda okicamda birçok iş. O da tutarsa. Tutmazsa 1 sene daha gitcek gibi..
Hakkında hayırlısı olsun. Daha çok gençmişsin merak etme her şeyin bir zamanı var derler. Her şey gönlünce olur inşallah.

Kötü parça var mı bakar mısınız ? Ona göre hepsini sipariş geçecem.

Sistemin toplam fiyatı 80 bin TL. Ekran kartı ve ssd hariç. Ekran kartım 4070 Tİ. Bunu yeni sisteme aktaracam. Bir süre idare edecek beni. Seneye 5080 süper çıktığında sadece ekran kartını upgrade etmeyi düşünüyorum.
Hocam çok pahalı parçalar yokmu mesela rami o yerine patriot viper seçilebilir soğutucu arctic freezer 3 360mm soğutma bence daha kaliteli ve kasaya o kadar vermek yerine nzxt h9 flow seçilebilir

• Beğen
Haklısınız. Biraz pahalı fakat lianli'nin SL infinity fanlarını aylardır inceliyorum. Beni gerçekten benden alan bir görüntüsü var. Estetik olarak da lianli'den devam edeyim dedim. Dediğiniz rampage nasıldır bilgim yok fakat inceleyeceğim hocam link atarsanız.

Siyahı 400, beyazı 380 TL.

• Beğen
Geri