Sistemin son hali nasıl ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
Kötü parça var mı bakar mısınız ? Ona göre hepsini sipariş geçecem.

Sistemin toplam fiyatı 80 bin TL. Ekran kartı ve ssd hariç. Ekran kartım 4070 Tİ. Bunu yeni sisteme aktaracam. Bir süre idare edecek beni. Seneye 5080 süper çıktığında sadece ekran kartını upgrade etmeyi düşünüyorum.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    70.4 KB · Hit: 81
  • 2.webp
    2.webp
    70.2 KB · Hit: 81
Son düzenleme:

Sistemin toplam fiyatı 80 bin TL. Ekran kartı ve ssd hariç. Ekran kartım 4070 Tİ. Bunu yeni sisteme aktaracam.
Pahalı ve gereksiz parçalar var 80k ya x870 7800x3d 5070ti dizilir

Sistemin toplam fiyatı 80 bin TL. Ekran kartı ve ssd hariç. Ekran kartım 4070 Tİ. Bunu yeni sisteme aktaracam.
Yani ekran kartı hariç sisteme bence 80k verilmez elinizdekinide satıp o bütçeyle sağlam hazır sistem alırsınız

Pahalı ve gereksiz parçalar var 80k ya x870 7800x3d 5070ti dizilir
Pahalı ve gereksiz dediğiniz parçalar hangisiyse söyleyin hocam. Ve yerine ne önerirsiniz onu da söyleyin inceleyeyim. Evet 80k'ya 5070 Tİ & 7800x3d sistem dizilebilir doğrudur fakat o şekil satılan hazır sistemlerde kullanılan diğer bileşenlerin kalitesi yerlerde oluyor. Örneğin içine koydukları güç kaynağı bile canlı bombadan farksız. Ben her parçayı kaliteli olsun diyerekten bu şekilde dizdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ekran kartı hariç sisteme bence 80k verilmez elinizdekinide satıp o bütçeyle sağlam hazır sistem alırsınız
Bir üst mesajımı okur musunuz hocam

Pahalı ve gereksiz dediğiniz parçalar hangisiyse söyleyin hocam. Ve yerine ne önerirsiniz onu da söyleyin inceleyeyim. Evet 80k'ya 5070 Tİ & 7800x3d sistem dizilebilir doğrudur fakat o şekil satılan hazır sistemlerde kullanılan diğer bileşenlerin kalitesi yerlerde oluyor. Örneğin içine koydukları güç kaynağı bile canlı bombadan farksız. Ben her parçayı kaliteli olsun diyerekten bu şekilde dizdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir üst mesajımı okur musunuz hocam
Sana hazır sistem mi dedim

Belli ki gorunuse onem veriyosun hocam o yuzden kasaya falan lafim yok.
Anakart ve psu cok pahali olmus, daha ucuz muadilleri var.Oyun icin kullanilacaksa 7800x3d daha mantikli fiyatina gore

sıvı soğutmaya ve power a bu kadar gereksiz masraf yapmasan daha iyi olur

Belli ki gorunuse onem veriyosun hocam o yuzden kasaya falan lafim yok.
Anakart ve psu cok pahali olmus, daha ucuz muadilleri var.Oyun icin kullanilacaksa 7800x3d daha mantikli fiyatina gore
Anakart psu konusunda öneriniz varsa link atarsanız sevinirim hocam inceleyim. İşlemci olarak 9800x3d kesin olacak ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,258
Üyeler
183,254
Son üye
SlmnAtcc
Geri