Sistemin son hali nasıl ?

Kral bütçen varsa en kral a kalite parçaları al geç. İlerde ekran kartınıda 5080 çekersin rahatına bakarsın
arkadaşa katılıyorum hocam bütçeniz varsa kafanıza ve gönlünüze en uyanı alın sonuçta bu bir zevk ve hobi işi bu seviyeler için emin olun bu paralara kolay kolay rezil olmazsınız, bu seviyelerde genelde anakart için asrock, ekran kartı için rog tercih ederim ama.

Ben ofis kasasına 5090 benzeri bir şey mi koy dedim herhangi bir parça mı attım anlamadım parçaların pahalı olduğun ve dizilen sistemden daha iyisini olduğnun seçeneklerini sundum birde sen mi dahil oluyorsun şimdi
forumdasin ve herkese acik mesaj yaziyorsun, cevap gelince kırılıcaksan sosyal medyayı kapat.
zaten abartarak soyledim ama dediklerin mantiksiz, parcalar asiri kaliteli oylesine secilmis parcalar degil.Sistemde fiyatini hak etmeyen dogru duzgun parca yok
yuksek butceli sistem toplamayi bilmeyip guzel gorunen parca secenlere laf atacaksan baska konuya kardesim

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Öncelikle çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Tek tek cevap vereyim. Öncelikle ikinci el düşünmüyorum. Sıfır olsun temiz olsun. Diğer sitelerden de bak demişsiniz elbette bakacağım hocam direkt sabit bir yere endeksli değilim. Son olarak arctic konusundaki uyarınızı biliyorum farkındayım araştıracağım. Çok saolun.
Ben sistemimi arctic ve nzxt uzerinden topladim. 5 liralik sistem ekran karti dahil oldu 80-90k. Normal abi bu fiyatlar, umarim mutlu olursun.

• Muhteşem
ofis kasasina 5090 koyduktan sonra ne manasi var?
Su estetikcileri darlamayi birakin artik adam guzel bir seyler dizmek istiyor, baka baka doyamayacagi
hem adamin sectigi parcalar gercekten ust duzey, pahali diye secilmemis belli

hocam bosver ugrasma
anakartin da fiyatini yanlis okumusum bu fiyata aorus iyidir
psu olarak da
en ucuz kaliteli olani bu, cok oneriliyor forumda sikayet duymadim hic
ama ille de rog dersen kimse de karisamaz hocam sana
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz alakanız ve önerileriniz için. Anakart olarak forumdaki insanlar saolsun bunu önerdiler ben de onları dinleyip x870 aorus elite olana yöneldim. Normalde asus rog alacaktım. Herneyse , psu konusunda da bir konumda çok eleştiri aldım. Herkes asusun o psusuna o para verilmez enermax al diye bir sürü yorum geldi. Enermax firması eminim ki çok iyidir. Yoksa sizler önermezsiniz. Fakat ben bu markayı bilmediğim için biraz popüler kültürün kölesi olmak durumundayım. Yoksa içim rahat etmeyecek. Daha bilindik markalardan alırsam iyi olur. Asusu o yüzden seçmiştim. Fakat fsp falan da alabilirim. Bu tarz bilindik bir marka öneriniz varsa link atabilirsiniz hocam. Bu arada watt olarak da 1200 seçtim ama herkes çok fazla dedi. Sizin de düşüncenizi bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna enson iyi diyolardı
Stok bitmiş hocam yoksa corsair de alınabilir evet.

Ben sistemimi arctic ve nzxt uzerinden topladim. 5 liralik sistem ekran karti dahil oldu 80-90k. Normal abi bu fiyatlar, umarim mutlu olursun.
Çok teşekkür ederim hocam. Allah sizi benden daha çok mutlu etsin.

Hocam çok teşekkür ederim ilginiz alakanız ve önerileriniz için. Anakart olarak forumdaki insanlar saolsun bunu önerdiler ben de onları dinleyip x870 aorus elite olana yöneldim. Normalde asus rog alacaktım. Herneyse , psu konusunda da bir konumda çok eleştiri aldım. Herkes asusun o psusuna o para verilmez enermax al diye bir sürü yorum geldi. Enermax firması eminim ki çok iyidir. Yoksa sizler önermezsiniz. Fakat ben bu markayı bilmediğim için biraz popüler kültürün kölesi olmak durumundayım. Yoksa içim rahat etmeyecek. Daha bilindik markalardan alırsam iyi olur. Asusu o yüzden seçmiştim. Fakat fsp falan da alabilirim. Bu tarz bilindik bir marka öneriniz varsa link atabilirsiniz hocam. Bu arada watt olarak da 1200 seçtim ama herkes çok fazla dedi. Sizin de düşüncenizi bekliyorum.
evet hocam 1200 fazla ama uuzzun sure psu degistirmezsin o yuzden cok fark olmadikca degistirmeye gerek yok.Acik konusayim psular konusunda asiri bilgili degilim, bunlarin korumasi tier listi carı curtu var.Linkini attigim msi modeli iyi diye duymustum ama yine de buna ozel konu acabilirsin daha saglikli olur

• Muhteşem
Uygunsuz davranış
forumdasin ve herkese acik mesaj yaziyorsun, cevap gelince kırılıcaksan sosyal medyayı kapat.
zaten abartarak soyledim ama dediklerin mantiksiz, parcalar asiri kaliteli oylesine secilmis parcalar degil.Sistemde fiyatini hak etmeyen dogru duzgun parca yok
yuksek butceli sistem toplamayi bilmeyip guzel gorunen parca secenlere laf atacaksan baska konuya kardesim
Böyle şeylerı söylemek zorunda gidicekse hiç konu açmayın seçilmiş parçaları alın sen ve senin gibi gereksiz insanlara kırılıcağmı da hiç sanmıyorum sizin gibi varlıklar ile uğraşmak çok güzel oluyor
yüksek fiyat sistem dizmeyi bilmem evet öyle bir imkanım olmadı konuda belirtilicek ne isteyip istemediğmi

Böyle şeylerı söylemek zorunda gidicekse hiç konu açmayın seçilmiş parçaları alın sen ve senin gibi gereksiz insanlara kırılıcağmı da hiç sanmıyorum çok güzel oluyor yüksek fiyat sistem dizmeyi bilmem evet öyle bir imkanım olmadı konuda belirtilicek ne isteyip istemediğmi
zevk aliyorsan okey, gunu gelir banlanir gidersin rahatsiz ettigin herkes rahatlar.Yuksek butceli sistem dizmek icin de imkanin olmasi gerekmiyor anlaman yeterli.Anlamiyorsan yorum yapmazsin, anliyorsan bildigini paylasirsin bu kadar basit forum mantigi.Insanlara garip garip cevaplar yazip ortami germeye gerek yok

• Beğen
zevk aliyorsan okey, gunu gelir banlanir gidersin rahatsiz ettigin herkes rahatlar.Yuksek butceli sistem dizmek icin de imkanin olmasi gerekmiyor anlaman yeterli.Anlamiyorsan yorum yapmazsin, anliyorsan bildigini paylasirsin bu kadar basit forum mantigi.Insanlara garip garip cevaplar yazip ortami germeye gerek yok
Garip cevaplar mı of çok iyiiiii sanki ya güzel avutuyorsunuz kendizi senin burda küçük olduğun çok belli oluyor kimseyede rahatsızlık verdiğmi düşünmüyorum ilk atışmayı da ben başlatmadım konuyu adam akıllı okuyup gelin.

bu akvaryum kasalar soğutuluyor mu ya

Lianli'nin bu ürünü soğutma konusunda gayet başarılı. Akvaryum olduğuna bakmayın , yan ve alt panele takılan fanlar soğuk havayı içeri alıyor. Üste takılan sıvı soğutucu fanları ve egzoz fan sıcak havayı dışarı atıyor. Kısacası normal kasadan bile daha iyi soğutma performansı var.

Yandaki fanın koyulduğu tarafları mesh olduğu için aslında mesh bile sayılırlar .

Lianli'nin bu ürünü soğutma konusunda gayet başarılı. Akvaryum olduğuna bakmayın , yan ve alt panele takılan fanlar soğuk havayı içeri alıyor. Üste takılan sıvı soğutucu fanları ve egzoz fan sıcak havayı dışarı atıyor. Kısacası normal kasadan bile daha iyi soğutma performansı var.
Hayırlı olsun hocam . Umarım birgün bana da nasip olur :)

• Muhteşem
Yandaki fanın koyulduğu tarafları mesh olduğu için aslında mesh bile sayılırlar .

şöyle hocam havayı içeri alıp cama üflüyor klasik kasalarsa direkt parçalara üflüyor havayı

• Beğen

En iyisi sizin olsun hocam saolun varolun.

Kral bütçen varsa en kral a kalite parçaları al geç. İlerde ekran kartınıda 5080 çekersin rahatına bakarsın
Hocam mesajları tekrar okuyordum da size verdiğim mesajda kalbinizi kıracak veya diğer insanları aşağılayacak bir şey söylemedim. Mesajımı tekrar okuyunca sanki öyle bir şey ima etmişim gibi olmuş. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Asgari ücretle çalışan insanlara bir lafım olmadı yani. Sadece kendi hayat standartımı anlatmaya çalıştım. Birileri yanlış anladıysa veya canı sıkıldıysa özür dilerim amacım kimseyi ekonomik durumundan ötürü kesinlikle katiyen aşağılamak değil.

Geri