Sistemin son hali nasıl ?

Engelle knk sen sana ne oluyor ? Burda ben mantıklı olanı söyledim gereksiz pahalı parçalar var bunu bilmeniz zorunuza mı gitti anlamadım
dediğin doğru zaten parçalar pahalı evet, adam sana sorduğu zaman ne takıyım diye niye atarlana atarlana cevap veriyon adama bide kavga çıkartıp konudan alakasız mesajlar atıyon, neyse kapat kavgayıda adam sorsunun cevabını alsın

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Kral bu şuna döndü benim arkadaş geçen sene 41k ya sırf anakart rog strix vs olacak diye a520 5700x işlemci 4060ti kasa aldı ddr4 🤣
Bakın o durum farklı hocam. Ben anlatamadım derdimi. Ben o sizin arkadaşınız gibi parça kalitesini yükseltip parçaların işlevinden asla kısmam. Tam tersi. Önce işlevi yükseltirim akabinde de kalitesini yükseltirim. İkisini aynı oranda arttıracak maddi gücüm de çok şükür var. Çalıştığım işten ve kazandığım paradan ötürü high-end bir sistem dizecek güce sahibim. O yüzden zaten böyle bir yola girdim. Asgari ücretle çalışan biri olsaydım veya baba parası yiyen biri olsaydım tabii ki de sizin dediğiniz mantıklı olurdu. Umarım anlatabilmişimdir derdimi.

Son düzenleme:
  • Beğen
dediğin doğru zaten parçalar pahalı evet, adam sana sorduğu zaman ne takıyım diye niye atarlana atarlana cevap veriyon adama bide kavga çıkartıp konudan alakasız mesajlar atıyon
Kardeş ne kavga etmesi nerenizden uyduruyonuz bunları atışmayı başlatan konuyu açan arkadaş zaten baştan oku bakayim bi şimdi sen neye dahil oluyorsun anlamadım

Nzxt c1200 bakın 8600tl bence 1200w fazla ama
Hocam 1-2 sene sonra bir anda kafam esip 6090 falan alma durumum bile olabilir o yüzden 1200 watt olarak düşündüm. Psu'yu tekrardan yükseltmek istemem yani o açıdan.

he tabi yüksek kalite istiyorsanız tuf ve rog serisi idealdir, diğer ürünler için asrock un tepe ve msi'ın tepe modelleri de ideal olabilir

Bakın o durum farklı hocam. Ben anlatamadım derdimi. Ben o sizin arkadaşınız gibi parça kalitesini yükseltip parçaların işlevinden asla kısmam. Tam tersi. Önce işlevi yükseltirim akabinde de kalitesini yükseltirim. İkisini aynı oranda arttıracak maddi gücüm de çok şükür var. Çalıştığım işten ve kazandığım paradan ötürü high-end bir sistem dizecek güce sahibim. O yüzden zaten böyle bir yola girdim. Asgari ücretli çalışan biri olsaydım veya baba parası yiyen bir ergen olsaydım tabii ki de sizin dediğiniz mantıklı olurdu. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Ben hiçbir zaman parça kalitesinden kısmam hocam. Hayatım boyunca ne aldıysam hep kaliteli olsun kafasındayım.
sectigin parcalar omurluk hocam zaten, torununa kalir oyle kaliteli

• Muhteşem
onlar bile bu kadar harcamaz hocam max 700-800w olurdu o da yani en uç.
Tamam o halde 1200 çok diyorsanız 1000 watt alayim hocam. Bu arada hangi model önerdiniz ? Çok mesaj geldi kusura bakmayın hepsine yetişmeye çalışıyorum.

Bakın o durum farklı hocam. Ben anlatamadım derdimi. Ben o sizin arkadaşınız gibi parça kalitesini yükseltip parçaların işlevinden asla kısmam. Tam tersi. Önce işlevi yükseltirim akabinde de kalitesini yükseltirim. İkisini aynı oranda arttıracak maddi gücüm de çok şükür var. Çalıştığım işten ve kazandığım paradan ötürü high-end bir sistem dizecek güce sahibim. O yüzden zaten böyle bir yola girdim. Asgari ücretli çalışan biri olsaydım veya baba parası yiyen bir ergen olsaydım tabii ki de sizin dediğiniz mantıklı olurdu. Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Ben hiçbir zaman parça kalitesinden kısmam hocam. Hayatım boyunca ne aldıysam hep kaliteli olsun kafasındayım.
Kral bütçen varsa en kral a kalite parçaları al geç. İlerde ekran kartınıda 5080 çekersin rahatına bakarsın

• Beğen
ofis kasasina 5090 koyduktan sonra ne manasi var?
Su estetikcileri darlamayi birakin artik adam guzel bir seyler dizmek istiyor, baka baka doyamayacagi
hem adamin sectigi parcalar gercekten ust duzey, pahali diye secilmemis belli
Ben ofis kasasına 5090 benzeri bir şey mi koy dedim herhangi bir parça mı attım anlamadım parçaların pahalı olduğun ve dizilen sistemden daha iyisini olduğnun seçeneklerini sundum birde sen mi dahil oluyorsun şimdi

Tamam o halde 1200 çok diyorsanız 1000 watt alayim hocam. Bu arada hangi model önerdiniz ? Çok mesaj geldi kusura bakmayın hepsine yetişmeye çalışıyorum.
buna enson iyi diyolardı

• Beğen
Hocam 1-2 sene sonra bir anda kafam esip 6090 falan alma durumum bile olabilir o yüzden 1200 watt olarak düşündüm. Psu'yu tekrardan yükseltmek istemem yani o açıdan.
Nzxt c1200 işinizi görür

Gayet guzel ve kaliteli bir sistem. Fakat onerim su olabilir. Birincisi butun parcalari ayni sistem uzerinden siparis etmeyi uygun bulmuyorum. Diger sistemlerde daha ucuza bulunma ihtimali var. Ikincisi ise sari sitede ikinci el gercekten temiz ve uygun parcalar oluyor. Bir goz atmak lazim diye dusunuyorum. Ve ayrica sunu da eklemek istiyorum. Arctic'in radyatorleri, piyasadaki diger radyatorlerden daha kalindir. Bu kasa uzerinden bir arastirma yapmani ve kalinlik olarak bir sorun cikartmayacagindan emin olmani tavsiye ederim. Zaten zamane piyasasi bozuk, kaliteli birsey istersen bu fiyatlara cikiyor evet.
Öncelikle çok teşekkür ederim fikirleriniz için. Tek tek cevap vereyim. Öncelikle ikinci el düşünmüyorum. Sıfır olsun temiz olsun. Diğer sitelerden de bak demişsiniz elbette bakacağım hocam direkt sabit bir yere endeksli değilim. Son olarak arctic konusundaki uyarınızı biliyorum farkındayım araştıracağım. Çok saolun.

Geri