Sistemin son hali nasıl ?

1200 watt koydum çünkü 4070 Tİ ekran kartını seneye değiştireceğim. 4k oled kullanıyorum şuan. Bu ekran kartı beni bir süre sonra zora sokacak. Muhtemelen 5080 süpere veya 6000 serisi çıkınca tepe model bir şey alırım.
Nzxt c1200 bakın 8600tl bence 1200w fazla ama

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
1200 watt koydum çünkü 4070 Tİ ekran kartını seneye değiştireceğim. 4k oled kullanıyorum şuan. Bu ekran kartı beni bir süre sonra zora sokacak. Muhtemelen 5080 süpere veya 6000 serisi çıkınca tepe model bir şey alırım.
onlar bile bu kadar harcamaz hocam max 700-800w olurdu o da yani en uç.

Kötü parça var mı bakar mısınız ? Ona göre hepsini sipariş geçecem.

Sistemin toplam fiyatı 80 bin TL. Ekran kartı ve ssd hariç. Ekran kartım 4070 Tİ. Bunu yeni sisteme aktaracam.
Gayet guzel ve kaliteli bir sistem. Fakat onerim su olabilir. Birincisi butun parcalari ayni sistem uzerinden siparis etmeyi uygun bulmuyorum. Diger sistemlerde daha ucuza bulunma ihtimali var. Ikincisi ise sari sitede ikinci el gercekten temiz ve uygun parcalar oluyor. Bir goz atmak lazim diye dusunuyorum. Ve ayrica sunu da eklemek istiyorum. Arctic'in radyatorleri, piyasadaki diger radyatorlerden daha kalindir. Bu kasa uzerinden bir arastirma yapmani ve kalinlik olarak bir sorun cikartmayacagindan emin olmani tavsiye ederim. Zaten zamane piyasasi bozuk, kaliteli birsey istersen bu fiyatlara cikiyor evet.

• Muhteşem
S'k'mde mi sizin bilip bilmemeniz öneride bulundum köpek gibi havlanıyor şuan
birader sıkıntılımısın adama bomboş bir öneri vermişssin hem işi bilmeyip hem yorum yapanlardansın saçma saçma konuşma yardımcı olmıyıcaksan niye cevap yazıyorsun adama CAHİL

• Muhteşem
birader sıkıntılımısın adama bomboş bir öneri vermişssin hem işi bilmeyip hem yorum yapanlardansın saçma saçma konuşma yardımcı olmıyıcaksan niye cevap yazıyorsun adama CAHİL
Parçalarıda sen attın değil mi çok belli ediyorsunuz yazık size ya

ODMCODMCOSMCODMXKSMXMDOSÖDODMXMDKCMDODMXÖSXLMFIFMXOEMCPSÖFOMF

İstediğin paraya daha iyisini alabilirken şu çok çok pahalı kesin bu iyidir mentalitesi ile devam et sen
ofis kasasina 5090 koyduktan sonra ne manasi var?
Su estetikcileri darlamayi birakin artik adam guzel bir seyler dizmek istiyor, baka baka doyamayacagi
hem adamin sectigi parcalar gercekten ust duzey, pahali diye secilmemis belli
Havlayan sensin. Bir bktan anladığın yok millete akıl vermeye kalkıyon
hocam bosver ugrasma
anakartin da fiyatini yanlis okumusum bu fiyata aorus iyidir
psu olarak da
en ucuz kaliteli olani bu, cok oneriliyor forumda sikayet duymadim hic
ama ille de rog dersen kimse de karisamaz hocam sana

• Muhteşem
Geri