Sistemin son hali nasıl ?

seçtiğin işlemci ile 7800x3d arasında 7 ve 8k civarına değecek bir performans yok haberin olsun artı olarak

Hazır sistemden farksız bir sistem dizeceksin ne farkı var ? 5 liraya dandik bir psu , 7-8 liraya giriş seviye anakart koyacaksın.
ODMCODMCOSMCODMXKSMXMDOSÖDODMXMDKCMDODMXÖSXLMFIFMXOEMCPSÖFOMF

İstediğin paraya daha iyisini alabilirken şu çok çok pahalı kesin bu iyidir mentalitesi ile devam et sen

Pahalı ve gereksiz dediğiniz parçalar hangisiyse söyleyin hocam. Ve yerine ne önerirsiniz onu da söyleyin inceleyeyim. Evet 80k'ya 5070 Tİ & 7800x3d sistem dizilebilir doğrudur fakat o şekil satılan hazır sistemlerde kullanılan diğer bileşenlerin kalitesi yerlerde oluyor. Örneğin içine koydukları güç kaynağı bile canlı bombadan farksız. Ben her parçayı kaliteli olsun diyerekten bu şekilde dizdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir üst mesajımı okur musunuz hocam
Kral bu şuna döndü benim arkadaş geçen sene 41k ya sırf anakart rog strix vs olacak diye a520 5700x işlemci 4060ti kasa aldı ddr4 🤣

seçtiğin işlemci ile 7800x3d arasında 7 ve 8k civarına değecek bir performans yok haberin olsun artı olarak
Doğrudur testlere baktım fakat işlemci olarak oynadığım oyunlardan ötürü en iyisini almak istiyorum

Öneriniz var mı hocam alternatif ?
thermalte 1000w psuları var ama bu sistem için 1000w çok fazla geldi bazı şeylerden kısarak ben ekran kartını 5070ti çekerdim üstüne 2k yüksek çözünürlüklü oled ekran da aldınız mı, keyif.

Anakart psu konusunda öneriniz varsa link atarsanız sevinirim hocam inceleyim. İşlemci olarak 9800x3d kesin olacak ama.
Yani a kalite marka olsa nolacak 1200w psu koymuşsunuz

Yani a kalite marka olsa nolacak 1200w psu koymuşsunuz
1200 watt koydum çünkü 4070 Tİ ekran kartını seneye değiştireceğim. 4k oled kullanıyorum şuan. Bu ekran kartı beni bir süre sonra zora sokacak. Muhtemelen 5080 süpere veya 6000 serisi çıkınca tepe model bir şey alırım.

thermalte 1000w psuları var ama bu sistem için 1000w çok fazla geldi bazı şeylerden kısarak ben ekran kartını 5070ti çekerdim üstüne 2k yüksek çözünürlüklü oled ekran da aldınız mı, keyif.
4k oled var hocam ondan yana sıkıntı yok. Ekran kartı da seneye 5080 süpere geçecem. Tek parça olarak ekran kartını ugrade edecem

Geri