TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Aj179pro alınır ozaman sabah dikkat etmemiştim gelecek sefer alırım

Hocam bak anlatıyorum, yukarıda arkadaşta yazmıştı sana diye hatırlıyorum. 2940 jeton veriyor birde +%4 veriyor ya. Şimdi siz bu şartlarda bir ürün alın wincredit bölümünden sepet tutarını doldursun ona dikkat edin. Sonra bu aldığınızı iptal edin. Sonra hemen ardından tekrar wincredit bölümüne girin orada %6 jeton iade yazacak onu görünce sepeti 1000 tl altında tutmayın alın olmuş olacak.
anladım seni zaten o jeton iade gelse keşke bugün 1 saat uğraştım nası oluyo biliyomusun siparişi geçiyorum 480 lira üstünde sonra 0.01 kaldı sipariş ver diyo verdiğim siparişi iptal ediyorum o zaman kazandığın jetonları da alırız diyor tamam diyorum bakıyorum 2940 jeton var yine hiç %6 gelmedi bende wincredit süresi 10 dakika değil 60-70 saat falandı bu sabah ilk verdiğinde 10 dakikaydı sonra o doldu tabi işten güçten bakamadım o 10 dakikada veriyor olabilir süresi bitince tekrar verir zaten bakarım o zaman haber veririm

ilk siparişi iptal edince wincredit gidiyor ben de etkinlik sona erdiye dönüşüyor. Umarım bireyseldir yoksa 60 jetonlu hali işe yaramaz hale gelir

anladım seni zaten o jeton iade gelse keşke bugün 1 saat uğraştım nası oluyo biliyomusun siparişi geçiyorum 480 lira üstünde sonra 0.01 kaldı sipariş ver diyo verdiğim siparişi iptal ediyorum o zaman kazandığın jetonları da alırız diyor tamam diyorum bakıyorum 2940 jeton var yine hiç %6 gelmedi bende wincredit süresi 10 dakika değil 60-70 saat falandı bu sabah ilk verdiğinde 10 dakikaydı sonra o doldu tabi işten güçten bakamadım o 10 dakikada veriyor olabilir süresi bitince tekrar verir zaten bakarım o zaman haber veririm
Dün belirttim bende de aynı şekilde oldu

Hocam o zman kişiden kişiye değişiyor. Ben bu şekilde tekrar almıştım .

Arkadaşlar bu wincrediti aktif etmek için ne yapılmalı? Arkadaşa yapacağım da olmuyor bir türlü

Temudan ajaz159 pro mouse ve şu mikrofunu almak istiyorum birsiru konu başlığına baktım ama bu temu olayını çözemedim bu ikisini tek tek veya ayrı ayrı en ucuz nekadara ve nasıl alabilirim özelde konuya hakim biri yardımcı olursa çok sevinirim iyi günler mikrofonun linki de bu iyiymiş galiba https://www.temu.com/goods.html?_bg...ce=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=
Bu mikrofondan bende alacağım uyguna almanın kupon kullanmanın bir yolunu öğrenirseniz benimlede paylaşır mısınız

Temudan ajaz159 pro mouse ve şu mikrofunu almak istiyorum birsiru konu başlığına baktım ama bu temu olayını çözemedim bu ikisini tek tek veya ayrı ayrı en ucuz nekadara ve nasıl alabilirim özelde konuya hakim biri yardımcı olursa çok sevinirim iyi günler mikrofonun linki de bu iyiymiş galiba https://www.temu.com/goods.html?_bg...ce=501&source_goods_id=&current_rec_strategy=

Hocam öncelikle temudan sadece bu iki ürünümu alacaksınız?
Eğer öyle ise

Wincredit yani 1000 tl kredi veren etkinlik aktif olan bir hesap bulmanız gerek .
Bulduktan sonra öncelikle mouse'u sipariş edin . Sipariş ederken kalan jeton 50 olmasına dikkat edin .
mouseu 'u sipariş ettikten sonra gelen 1000 kredi ile de mikrofonu sipariş edin .

mikrofonu ben de aldım kullanıyorum aktif olarak gayet iyi

Hocam öncelikle temudan sadece bu iki ürünümu alacaksınız?
Eğer öyle ise

Wincredit yani 1000 tl kredi veren etkinlik aktif olan bir hesap bulmanız gerek .
Bulduktan sonra öncelikle mouse'u sipariş edin . Sipariş ederken kalan jeton 50 olmasına dikkat edin .
mouseu 'u sipariş ettikten sonra gelen 1000 kredi ile de mikrofonu sipariş edin .
Dediğinizi yaptığımda ne kadar para çıkıyor benden yaklasik/ mouse 1187 mik 833/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,282
Üyeler
183,814
Son üye
YKPHLVN
Geri