TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

1.cisi güzel duruyor çok pratik. Malzeme kalitesi de güzel olursa tadından yenmez. Ama maaliyetli geliyor bir tık ölücüyüm sanırım biraz 😂 ön sipariş indirimlileri kovalıyorum 😁.

2.ci ürün ne kadar kullanışlı olur ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende dün yaptım bugün %6 vermedi
Ben de meraktan aldım 2.ürünü...Gelince bakıcam cidden bi işe yarayacak mı :)

Temu'ya iade yapacağım. MNG Kargo kodu verdi. Ürün tekrar 10-15 günlük süre sonunda incelenip mi iadesi yapılıyor? Yoksa Türkiye'den çıkmadan inceleme yapıp iade yapan bir işleyişi mi var? Daha önce iade yapan oldu mu?

Temu'ya iade yapacağım. MNG Kargo kodu verdi. Ürün tekrar 10-15 günlük süre sonunda incelenip mi iadesi yapılıyor? Yoksa Türkiye'den çıkmadan inceleme yapıp iade yapan bir işleyişi mi var? Daha önce iade yapan oldu mu?
Türkiyeden çıkmadan iade yapılıyor iadeyi teslim ettim 3 günde param geldi

Türkiyeden çıkmadan iade yapılıyor iadeyi teslim ettim 3 günde param geldi
Geldiği poşet gibi kargo poşetine koydum. PRO ile başlayan kodu kargo şubesinde söylememiz yeterli oluyor mu? Standart E-Ticaret kod sistemi mi işliyor? Bilgi verebilir misiniz?

Geldiği poşet gibi kargo poşetine koydum. PRO ile başlayan kodu kargo şubesinde söylememiz yeterli oluyor mu? Standart E-Ticaret kod sistemi mi işliyor? Bilgi verebilir misiniz?
Aynen ürünün barkodu üstünde olsun tek dikkat etmen gereken o onun haricinde güzelce paketleyip pro ile başlayan kodu mng şubesine vermeniz yeterli

Aynen ürünün barkodu üstünde olsun tek dikkat etmen gereken o onun haricinde güzelce paketleyip pro ile başlayan kodu mng şubesine vermeniz yeterli
Ürünün jelatinini attım. Ama elektronik bir ürün sahtesi gibi düşüneceklerini sanmıyorum. Bakalım şansımı deneyeceğim. Teşekkürler.

discount kullanmiyorum ama bilgisayar uzerinden acip sepete ekleyip cikarmayi deneyebilirsin belki gelir. yaptiktan sonra temuya gir discount777 yaz yine sayfayi yukaridan asagiya cekerek yenile

wincredit 1000 daha mantikli bu durumda sonraki alisverisine de 1000tl kalir
discountta gelmiyorsa musteri hizmetlerinden %20 alabilirsin
Destek e yazdım %20 indirim verdi ama hesapta wincredit yok ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas