- Reaksiyon skoru
- 11,664
2 bime baktım yoooookkAbiii bedava... umarim burda vardır ve aynı fiyattır...

2 bime baktım yoooookkAbiii bedava... umarim burda vardır ve aynı fiyattır...
hocam sarı olan orta kaliteli oluyo kaliteli olanlar mavi ambalaj ve zeytiyağlısıBölgelesel olabilir mi tam bilmiyorum paylaşmak istedim istanbul kağıthane bölgesinden az önce aldım. Daha bugün sabah migros bi alana bi bedava kampanyasından stoklamıştım ama yinede dayanamadım aldım bilginiz olsun dostlar stokta oldukça fazlaydı.
ben her gün tüketiyorumHaftada 4 kez ton yiyen arkadaş, yakında vedat milor gibi titremeye başlarsın, civayı hafife almayın.
Ürünü övmedim kalitelide demedim zaten ama fp muazzam bence. bu fiyata dediğin mavi ambalajlıyı bulursan haber et ondan alalım hocam.hocam sarı olan orta kaliteli oluyo kaliteli olanlar mavi ambalaj ve zeytiyağlısı
Bu muazzam anıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler hocam olurda denemeye karar verirsen bu sefer yağını süzerek yemeyi dene.İlk defa tonbalığını askerlikte yemiştim. Yağından dolayı soğumuştum. Marka idi de ürün. Bir daha denemedim sonra. İş yerinden arkadaşlar salata da süper oluyor dene dediler ama denemedim hala.
İlim bilmek önemli tabiÜrünü övmedim kalitelide demedim zaten ama fp muazzam bence. bu fiyata dediğin mavi ambalajlıyı bulursan haber et ondan alalım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu muazzam anıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler hocam olurda denemeye karar verirsen bu sefer yağını süzerek yemeyi dene.
O product date tett 2028 yazıyorBiri de ambalaj üzerindeki stt ye bakmayı akıl edememiş 3. Ayda bitmiş her ne kadar konserve olsada son tüketim tarihi geçmiş ürünler kontrol edebilirsiniz dıştaki sarı kartonu yırtmamış olanlar görecektir.
hangi bim acabaHocam Esk de de aynısıydı kasaya gidince 80e düşüyor. son kullanma tarihleri 2028
Önceki mesajları okumayı akıl etseydin görürdün hocamBiri de ambalaj üzerindeki stt ye bakmayı akıl edememiş 3. Ayda bitmiş her ne kadar konserve olsada son tüketim tarihi geçmiş ürünler kontrol edebilirsiniz dıştaki sarı kartonu yırtmamış olanlar görecektir.