Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

Bölgelesel olabilir mi tam bilmiyorum paylaşmak istedim istanbul kağıthane bölgesinden az önce aldım. Daha bugün sabah migros bi alana bi bedava kampanyasından stoklamıştım ama yinede dayanamadım aldım bilginiz olsun dostlar stokta oldukça fazlaydı.
hocam sarı olan orta kaliteli oluyo kaliteli olanlar mavi ambalaj ve zeytiyağlısı

İlk defa tonbalığını askerlikte yemiştim. Yağından dolayı soğumuştum. Marka idi de ürün. Bir daha denemedim sonra. İş yerinden arkadaşlar salata da süper oluyor dene dediler ama denemedim hala.

hocam sarı olan orta kaliteli oluyo kaliteli olanlar mavi ambalaj ve zeytiyağlısı
Ürünü övmedim kalitelide demedim zaten ama fp muazzam bence. bu fiyata dediğin mavi ambalajlıyı bulursan haber et ondan alalım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk defa tonbalığını askerlikte yemiştim. Yağından dolayı soğumuştum. Marka idi de ürün. Bir daha denemedim sonra. İş yerinden arkadaşlar salata da süper oluyor dene dediler ama denemedim hala.
Bu muazzam anıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler hocam olurda denemeye karar verirsen bu sefer yağını süzerek yemeyi dene.

Ürünü övmedim kalitelide demedim zaten ama fp muazzam bence. bu fiyata dediğin mavi ambalajlıyı bulursan haber et ondan alalım hocam.

Bu muazzam anıyı bizimle paylaştığın için teşekkürler hocam olurda denemeye karar verirsen bu sefer yağını süzerek yemeyi dene.
İlim bilmek önemli tabi :LOL: Valla oda arkadaşım nasıl yedi ise öyle yedim hocam. O beğeniyordu ben beğenmiyordum o_O

Biri de ambalaj üzerindeki stt ye bakmayı akıl edememiş 3. Ayda bitmiş her ne kadar konserve olsada son tüketim tarihi geçmiş ürünler kontrol edebilirsiniz dıştaki sarı kartonu yırtmamış olanlar görecektir.

Biri de ambalaj üzerindeki stt ye bakmayı akıl edememiş 3. Ayda bitmiş her ne kadar konserve olsada son tüketim tarihi geçmiş ürünler kontrol edebilirsiniz dıştaki sarı kartonu yırtmamış olanlar görecektir.
O product date tett 2028 yazıyor

Atatürk bulvarındakinde vardı hocam ama bu gün bitirmişlerdir bence. Vişnelik, Atatürk Blv. No:187, 26020 Odunpazarı
Bence sabah telefon açıp stok sorarak gidin var yada yok diye.

Bu arada tadını merak eden arkadaşlar için bilgilendirme yapayım. Ürünler yeni üretim ve ben haftada 1-2 kere ton balıklı salata yapıyorum annem normal balık yemediği için ona yedirmek üzere özellikle. Amazondan stokladığım mavi kutulardan vardı daha önce 1 senedir onları tüketiyorduk son 4 tane kalmıştı. Bu gün bim den aldığımız sarı kutulardan açarak salatayı yaptık yani hiçbir fark yoktu diyebilirim açıkça söylemek gerekirse. Yada farkı biz anlamamış olabiliriz neticede gurme gırtlağımız yok :ROFLMAO:
Not: Yağını biz süzerek kullanıyoruz konservenin içindeki yağ salatayı kokutmaması için. Annem balık sevmediğinden mecbur bu şekilde yediriyoruz. Salata, yağı süzülmüş ton balığı, biraz zeytinyağı gibi.

Son düzenleme:
Sağlığa herhangi bir zararı varmıdır?Yoksa stok yapayım
Dardanelin 500gr lık uskumrusu var 100tlye geçen ondan aldım deneyince yorumumu paylaşırım

Önceki mesajları okumayı akıl etseydin görürdün hocam

Geri