Yurt dışı alışveriş limiti 22 Euro’ya düşebilir

Hepimizin ticari olarak boykot etmesi lazım. Oturdukları yerden %60 vergi alıyorlar. Eskiden ne güzel işlemci ekran kartı alıyorduk.

Hepimizin ticari olarak boykot etmesi lazım. Oturdukları yerden %60 vergi alıyorlar. Eskiden ne güzel işlemci ekran kartı alıyorduk.
E ticaret sitelerinin lafıyla yapıyorlar 1 hafta boykot etsek mükemmel olur işe yaramazsa 1 aya çıkartalım 2. Ele yönelsin alacak kişilerde

E ticaret sitelerinin lafıyla yapıyorlar 1 hafta boykot etsek mükemmel olur işe yaramazsa 1 aya çıkartalım 2. Ele yönelsin alacak kişilerde
Kesinlikle öyle olmalı. E ticaret keyfine göre fiyat veriyor zaten. Yurtdışı rakibi kalmadığındsn beri böylr

İnsanlar zaten yurt dışından ürün aldığında vergisini ödüyor, sanırım bunlar istiyor ki kara borsadan alsınlar bize vergi falan ödemesinler. Tabi efendim seve seve yaparız.

t4yy0 sağoIsun üIke şahIana şahIana şerefIi at Cih4n'a döndü maşAIIah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke senin gibi pırıl pırıl bi kafaya sahip olsam...
senin kafanda ne var k4rdeşim de hadi anIat bakayım bana bi? üIkenin getiriIdiği haIi görmüyor musun neyin kafasını yaşıyosun anIat bakim ?

30 Euro'ya da bir şey alınmıyordu. Bu arada hala yurtdışına çıkıp alışveriş yapıp gelmek çoğu ürün için oldukça ucuz. Ben olsam yurtdışından ürün almanın her yolunu engellerim. Kuzey Kore gibi yaparım.

Geri