Moonlighter
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 870
- İsim
- Ahmet
Arkadaşlar konsolumu kaza ile ort. 50 cm yükseklikten düşürdüm ve açtığımda sağ analog(joystick) sürekli olarak sağa çektiğini gördüm test programını açtığımda sağ analog kontrolü çalışmıyor tek o analoğun yukarı ve aşağı özelliği çalışıyor. Mekaniksel olarak herhangi sorun yok ama elektronik olarak analog bozulmuş. Dokunmatik ekranında masaüstüne tıkladığımda mouse imleci doğrusal hızda sağa gidiyor tek yapabildiğim kontrol yukarısı ve aşağısı. Cihazım garantili bunun için garantiye yollayacağım bugün veya yarın kargocu almaya gelecek lakin bazı çekincelerim var. Bu işlem için aslında yapılan basit bir çözüm var benim gibi konsolonu düşürüp analoğu bozulanlar hemen analog kartını değişip düzeltiyor ama analog tr de satılmıyor aliexpress vs sitelerden ort. 900₺ buluyor. Onun yerine veya servise gidip risk mi almalıyım çünkü garanti için gideceği yetkili asus servisi ümraniyede ki "sms infocomm" ve şikayetvar.com da çok iyi yorumları yok cihazımı komple pert etmelerinden korkuyorum. Sonuç itibari ile cihazın tek sağ analoğu bozuk geri kalan aksamı sorunsuz çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım ?
Son olarak cihaz yere düştü bundan dolayı bozuldu diye söyleyeyim mi?
mekaniksel bir sıkıntı yok belki beleşe yaparlar sorun kronik deyip 
Son olarak cihaz yere düştü bundan dolayı bozuldu diye söyleyeyim mi?
Son düzenleme: